ISH 2017 is BIM LIVE

(PresseBox) ( Bodegraven, )
Van 14 tot 18 maart presenteert Stabiplan haar BIM-oplossingen voor installateurs op de ISH in Frankfurt, Duitsland. Bezoekers kunnen op de stand BIM-experts ontmoeten en de nieuwste functionaliteit uit de software ontdekken.

Toonaangevende bedrijven uit heel Europa presenteren op de ISH hun producten met focus op innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. Als Europese koploper op gebied van BIM-software voor MEP engineers, is Stabiplan aanwezig met de boodschap “We are BIM LIVE”. Met Stabicad en MEPcontent hebben installateurs de tools in handen om efficiënt aan de slag te gaan met BIM.

Stabicad 11

De focus van de nieuwste versie van Stabicad ligt op tijdwinst door middel van slimme productiviteitstools zoals standaard support voor flexibel tekenen in Revit. Ook geïntegreerd, dus in het BIM-model, berekenen volgens lokale normen speelt een belangrijke rol. Met de komst van Stabicad 11 en de bijbehorende rekenmodules zijn stappen gemaakt om support op Duitse DIN en Franse DTU normen te realiseren, zodat steeds meer Europese engineers profiteren van snelheidsvoordeel met geïntegreerd berekenen.

MEPcontent

Ook MEPcontent is aanwezig op de stand. Al meer dan 250 fabrikanten zoals Caleffi, Mitsubishi en Dyka stellen 3D-content beschikbaar in de BIM-bibliotheek. Met behulp van de Content Factory maken zij hun producten BIM-ready voor 15.000 Europese MEP engineers. Daarnaast ontwikkelt MEPcontent in samenwerking met toonaangevende fabrikanten Apps. Zo beschikken engineers over de juiste productinformatie van hun voorkeursleverancier in ieder BIM-proces.

Meer weten over MEPcontent en Stabicad? Bezoek stand V19 in hal 5_6.
Für die oben stehenden Pressemitteilungen, das angezeigte Event bzw. das Stellenangebot sowie für das angezeigte Bild- und Tonmaterial ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmeninfo bei Klick auf Bild/Meldungstitel oder Firmeninfo rechte Spalte) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber der Pressetexte sowie der angehängten Bild-, Ton- und Informationsmaterialien.
Die Nutzung von hier veröffentlichten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Bei Veröffentlichung senden Sie bitte ein Belegexemplar an service@pressebox.de.