PresseBox
Press release BoxID: 809371 (Nuvias Deutschland GmbH)
  • Nuvias Deutschland GmbH
  • Sachsenfeld 2
  • 20097 Hamburg
  • https://www.nuvias.com/
  • Contact person
  • Jens Dose
  • +49 (69) 5800981-32

Wick Hill şi Zycko vor face parte din grupul Nuvias, o nouă companie în domeniul afacerilor de distribuţie de primă clasă în regiunea EMEA, care este construit momentan de către Rigby Private Equity (RPE)

Wick Hill şi Zycko vor funcţiona incepând de acum sub denumirea de "Wick Hill, a Nuvias group company " şi "Zycko, a Nuvias group company"

(PresseBox) (Londra, Anglia, ) Rigby Private Equity (RPE) anunţă înființarea grupului Nuvias, o companie tutelară în domeniul afacerilor de distribuţie de primă clasă în regiunea EMEA, care va fi construită de către RPE şi va pune standarde noi în domeniul de distribuiție cu valoare adăugată. Companiile Wick Hill şi Zycko fac de acum încolo parte din grupul Nuvias şi poartă denumirile de -

Wick Hill, a Nuvias group company

Zycko, a Nuvias group company

Strategia grupului Nuvias

RPE construieşte momentan prin grupul Nuvias o afacere de distribuţie profesională în regiunea EMEA, care se prezintă cu un concept unitar şi livrare consistentă. Strategia este de a redefini abordarea valorii adăugate în comerţul distributiv pentru a le asigura clienţilor beneficii comerciale de excelenţă şi pentru a crea standarde noi în comerţul distributiv.

Nuvias va avea o calitate constantă a serviciilor cu tehnologii lidere în industrie, care le va permite partenerilor din domeniul revânzărilor să aibă acces la cele mai bune servicii şi soluţii internaționale. Expertiza locală este asigurată printr-o platformă operativă unitară, care deţine un nivel ridicat de flexibilitate şi servicii cu valoare adăugată. Producătorii şi furnizorii de soluţii vor profita prin Nuvias de o creştere sporită, care este asigurată în toate fazele ciclului de creştere comercială. Prin acest lucru se poate realiza o expansiune rapidă în toată regiunea EMEA.

Paul Eccleston, directorul general de la RPE, va prelua şi rolul de director executiv al grupului Nuvias. El a comentat: „Zycko şi Wick Hill reprezintă fundamentul grupului Nuvias. Cu această societate vom crea o nouă abordare în domeniul afacerilor internaţionale de distribuţie. Vom construi un nou distribuitor, care va face faţă cerinţelor schimbătoare din comerţul distributiv. Astăzi servim deja 40 de furnizori şi 5000 de distribuitori în 13 ţări. Pe viitor avem intenţia de a acoperi toate domeniile importante din regiunea EMEA pentru a asigura un beneficiucomun companiilor. Astfel producătorii şi revânzătorii obţin servicii de distribuţie de înaltă clasă indiferent în ce ţară operează.”

Wick Hill şi Zycko

Wick Hill şi Zycko au fost primele companii care au fost preluate de către RPE şi sunt distribuitorii de specialitate în cadrul grupului Nuvias. Ambele companii sunt deja cunoscute ca având o reputaţie foarte bună în domeniu şi având un simţ extraordinar pentru serviciile de înaltă clasă. Companiile furnizează servicii excelente cu valoare adăugată şi soluţii lidere în industrie, care le oferă partenerilor din comerţul distributiv marje bune şi posibilităţi de consiliere. Această filosofie şi valori au un rol important pentru Nuvias şi vor fi decisive pentru procesul de creştere.

Funizorii și distribuitorii nu sunt afectaţi de schimbările efectuate, ci cu siguranță vor exista noi posibilităţi de creştere. Wick Hill cât şi Zycko vor opera în continuare din actualele locaţii cu personalul disponibil şi sub conducerea lui Ian Kilpatrick, preşedintele de la Wick Hill, şi David Galton-Fenzi, directorul executiv de la Zycko.

Ian Kilpatrick, preşedintele de la Wick Hill Group, a comentat: „Acest lucru este un pas important în creşterea şi dezvoltarea companiilor Wick Hill şi Zycko. Deoarece putem opera individual sub numele Nuvias, ne putem baza şi construi în continuare pe forţele şi prestigiul ambelor companii. Totodată putem accelera expansiunea în regiunea EMEA printr-o identitate comună.“

David Galton-Fenzi, directorul executiv de la Zycko, a spus: „Emoţia şi nerăbdarea cresc printre angajaţi, clienţi şifunizori. Acest lucru se bazează pe posibilităţile de creştere şi dezvoltare, care se vor ivi în viitor prin Nuvias. Înfiinţarea grupului Nuvias va oferi angajaţilor de la Zycko şi Wick Hill şanse profesionale noi, care vor permite o carieră solidă pe termen mediu şi lung în cadrul regiunii EMEA. Acest lucru cât şi creşterea rapidă așteptată face din Nuvias un angajator atractiv, care permite construirea cu succes a unei cariere.“

Noul nume va permite preluarea altor distribuitori cu valoare adăugată de înaltă clasă, adăugarea altor ţări la regiunea geografică, completarea cu mai multe servicii şi satisfacerea cerinţelor producătorilor şi distribuitorilor. Din acest motiv s-a hotărât unificarea sub un nume comun de grup.

Portofoliul de produse al grupului Nuvias conţine momentan reţele, infrastructură, siguranţă, comunicare, depozitare, continuitate, recuperare, acces, performanţă, monitorizare şi administrare. Profitul este de peste 300 de milioane de dolari. Nuvias a devenit de curând distribuitor pentru producătorii Unitrends şi Malwarebytes in regiunea EMEA. În ianuarie 2015 s-a deschis primul birou comun al companiilor Wick Hill şi Zycko în Viena, Austria.

Noi membri ai comitetului executiv

Ian Kilpatrick, David Galton-Fenzi, Lee Driscoll, directorul financiar de la Zycko, şi Helge Scherff, directorul general de la Wick Hill din Germania, devin noii membri ai comitetului executiv al grupului Nuvias.

INFORMAŢII DESPRE REDACTORI

Structura regională

Structura actuală regională a grupului Nuvias este împărţită în trei regiuni cu filiale în total în 13 tări.

Nord

Marea Britanie, Scandinavia şi Benelux. Această regiune este condusă de către Lee Driscoll.

Central

Germania, Austria, Elveţia şi Europa centrală. Această regiune este condusă de către Helge Scherff.

Sud

Franţa, Spania, Italia şi Marea Mediterană. Această regiune este condusă provizoriu de către David Galton-Fenzi.

SFÂRŞITUL COMUNICATULUI

Limba de bază, în care va fi publicat textul original, este versiunea oficială şi autorizată. Traducerile vor fi ataşate pentru o comunicare mai bună. Doar versiunea lingvistică, în care a fost publicat originalul, este validă. De aceea comparaţi traducerile cu versiunea lingvistică originală a publicaţiei.

Pentru detalii legate de presă contactaţi-o pe Annabelle Brown la numărul de telefon 01326 318212, adresă de mail abpublicrelations@btinternet.com. Wick Hill https://www.wickhill.com, Zycko http://www.zycko.com.

Website Promotion