Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 809375

Nuvias Deutschland GmbH Sachsenfeld 2 20097 Hamburg, Germany http://www.nuvias.com/
Contact Mr Jens Dose +49 69 580098132
Company logo of Nuvias Deutschland GmbH
Nuvias Deutschland GmbH

Wick Hill a Zycko se stávají součástí Nuvias Group, což je nový název pro prvotřídní distribuční podnikání v regionu EMEA, vybudované společností Rigby Private Equity (RPE)

Wick Hill a Zycko budou ihned působit pod názvem "Wick Hill, a Nuvias group company " a "Zycko, a Nuvias group company "

(PresseBox) (Londýn, Anglie, )
která nabízí vynikající úroveň flexibility a služeb s přidanou hodnotou. Výrobci a poskytovatelé řešení mohou díky Nuvias těžit ze zrychleného růstu, který je jim nabízen ve všech fázích životního cyklu podnikání a vývoje produktu. Tím může být umožněna rychlá expanze v celém EMEA regionu.

Paul Eccleston, generální ředitel společnosti RPE, přebírá od nynějška také roli CEO Nuvias. Eccleston k tomu poznamenal: „Zycko a Wick Hill tvoří základ společnosti Nuvias. S touto společností jsme vytvořili nový začátek mezinárodně aktivního distributora. Vybudujeme nového distributora, který bude schopný se přizpůsobit měnícím se požadavkům kanálu. Již dnes slouží Nuvias 40 dodavatelům a 5000 partnerům ve 13 zemích. V budoucnu máme v úmyslu pokrýt všechny důležité oblasti EMEA regionu, a poskytnout tak podnikům společný přínos. Díky tomu dostanou výrobci a prodejci ve své třídě nejlepší distribuční služby bez ohledu na to v jaké zemi působí.“

Wick Hill a Zycko

Wick Hill a Zycko byly první akvizice, které byly provedeny společností RPE a jsou prvními specializovanými distributory v rámci skupiny Nuvias. Obě firmy jsou již ve svém oboru dobře známéveličiny s výbornou pověstí a také vynikajícími znalostmi prvotřídních služeb. Tyto společnosti nabízejí služby s vynikající přidanou hodnotou a širokou paletou řešení, která dopomáhá partnerům v kanálu k dobré marži a dobrým možnostem poradenství. Tato filozofie a hodnoty hrají ústřední roli také ve společnosti Nuvias a budou mít zásadní význam pro další proces růstu.

Dodavatelé a partneři nejsou těmito změnami nijak zasaženi, mimoto se budou určitě nabízet další příležitosti růstu. Jak Wick Hill tak i Zycko budou nadále aktivní ve svých současných lokalitách se stávajícím personálem a v čele s Ianem Kilpatrick, předsedou Wick Hill a Davidem Galton-Fenzi, CEO Zycko.

Ian Kilpatrick, předseda Wick Hill Group, poznamenal: „Je to vzrušující krok v průběhu růstu a vývoje Wick Hill a Zycko. Přestože můžeme působit nezávisle na sobě pod jménem Nuvias, můžeme i nadále spoléhat na sílu a pověst obou společností a stavět na ní. Součastně lze se společnou identitou urychlit expanzi v EMEA regionu.“

David Galton-Fenzi, CEO Zycko, řekl: „Vzrušení a očekávání mezi našimi zaměstnanci, zákazníky a dodavateli se výrazně zvyšuje. Toto je způsobeno především možnostmi růstu a vývoje, které budou v budoucnu od Nuvias k dispozici. Pro zaměstnance Zycko a Wick Hill nabízí založení Nuvias nové kariérní šance, které umožňují dobrý střednědobý a dlouhodobý kariérní růst v rámci regionu EMEA. Toto a očekávaný rychlý růst činí Nuvias atraktivním zaměstnavatelem pro budoucí budování své vlastní úspěšné kariéry.“

Nový název napovídá, že v budoucnu budou probíhat další akvizice nových prvotřídních distributorů přidané hodnoty, kteří připojí další země v dané geografické oblasti, dají k dispozici více služeb a lépe uspokojí potřeby výrobců a prodejních partnerů. Z tohoto důvodu bylo rozhodnuto sjednotit vše pod společný název.

Momentálně obsahuje portfolio produktů Nuvias následující: sítě(networking), infrastrukturu, bezpečnost, komunikaci, skladování(storage), kontinuitu, recovery, přístup, výkon(performance), monitorování a řízení. Obrat činí více než 300 milionů amerických dolarů. Nedávno se Nuvias stala distributorem pro poskytovatele Unitrends a Malwarebytes v celém regionu EMEA.V lednu 2015 byla otevřena první společná kancelář Wick Hill + Zycko ve Vídni, Rakousko.

Nové obsazení pozic představenstva

Ian Kilpatrick, David Galton-Fenzi, Lee Driscoll, ředitel prodeje společnosti Zycko a Helge Scherff, generální ředitelka společnosti Wick Hill Německo, se stanou členy představenstva Nuvias Group.

INFORMACE PRO NOVINÁŘE

Regionální struktura

Aktuální geografická struktura Nuvias je rozdělena do tří oblastí s pobočkami v 13 zemích.

Sever

Velká Británie, Skandinávie a Benelux. Tento region vede Lee Driscoll.

Střed

DACH a střední Evropa. Tento region vede Helge Scherff.

Jih

Francie, Španělsko, Itálie a Středomoří. Tento region je přechodně veden Davidem Galton-Fenzi.

KONEC OZNÁMENÍ

Výchozí jazyk, v kterém byl zveřejněn originální text, je oficiální a autorizovaná verze. Překlady jsou poskytovány pro lepší porozumění. Pouze jazyková verze, která byla zveřejněna v originále, je právoplatná. Porovnejte proto překlady s originální jazykovou verzí oznámení.

Pro další tiskové informace kontaktujte, prosím, Annabelle Browna na 01326 318212, e-mail abpublicrelations@btinternet.com. Wick Hill https://www.wickhill.com Zycko http://www.zycko.com

Website Promotion

Website Promotion
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.