T-Mobile bekroond door umlaut met “Best in Test” wereldwijd

De CEO van umlaut Telecommunication Hakan Ekmen overhandigt in Den Haag twee trofeeën aan de CEO van T-Mobile Nederland, Søren Abildgaard.

T-Mobile bekroond door umlaut met “Best in Test” wereldwijd
(PresseBox) ( Aachen, )
Vandaag heeft umlaut T-Mobile uitgeroepen tot de “Best in Test” wereldwijd. Nadat de provider de laatste netwerktest in Nederland had gewonnen, is T-Mobile nu bekroond als beste in het wereldwijde klassement van alle netwerkproviders. De CEO van Telecommunication, Hakan Ekmen, overhandigde vandaag in Den Haag twee prijzen aan CEO Søren Abildgaard van T-Mobile: de prijs voor “Best in Test in de wereldwijde mobiele benchmark 2020/2021“ en voor “Best in Test in de mobiele netwerktest in Nederland van umlaut connect 2020/2021”. Met de beoordeling “uitstekend” en een totale score van 962 punten van de 1.000 nam T-Mobile tweemaal de leiding.

Hakan Ekmen, de CEO van Telecommunication bij umlaut, zegt: “We feliciteren T-Mobile met het winnen van twee prijzen dit jaar. Het nationale kampioenschap in Nederland en daar bovenop het Wereldkampioenschap. In andere woorden: T-Mobile Nederland is de ‘Best in Test’ wereldwijd. De prijs van umlaut weerspiegelt de voortdurende inspanningen van T-Mobile om de prestaties van haar netwerk te verbeteren – in het voordeel van T-Mobile-gebruikers.”

Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland, bevestigt: “We zijn meer dan trots om twee prijzen te ontvangen. Deze erkennen onze buitengewone prestaties doordat we de test van umlaut voor de vijfde keer op rij hebben gewonnen en de beste score wereldwijd hebben behaald. Elke dag dagen we onszelf uit om kwaliteit van wereldklasse te leveren en onze klanten het beste van het beste te bieden. Onderscheiden worden met deze prijzen door umlaut – bekend als de toonaangevende organisatie voor mobiele benchmarks – betekent veel voor onze organisatie, onze netwerkpartners en mijzelf. Zeker nu we meer dan de helft van al het mobiele dataverkeer in Nederland verwerken.”

Met de score van 962 van de 1.000 punten in de wereldwijde mobiele benchmark uit 2020/2021 behaalde T-Mobile de hoogste score in alle netwerktesten die wereldwijd door umlaut werden uitgevoerd.

De mobiele netwerktest van umlaut connect in Nederland in 2020/2021 is met zorg ontwikkeld om de prestaties en servicekwaliteit van mobiele netwerken vanuit het oogpunt van de gebruiker te evalueren en objectief te vergelijken. De test combineert rij- en looptests (voor gedetailleerde metingen van spraak en data onder gecontroleerde omstandigheden) met een uitgebreide analyse van gegevens uit crowdsourcing. T-Mobile behaalde de beste score, KPN volgde op korte afstand. Beide providers behaalden de score “uitstekend“. Vodafone kwam op de derde plaats met “zeer goede” resultaten. Voor de eerste keer werd ook 5G gemeten. Het was de vijfde keer op rij dat T-Mobile de beste score in de evaluatie van umlaut behaalde. De resultaten werden gepubliceerd in december 2020.

De benchmarkingtechnologie van umlaut is momenteel de de-facto industriestandaard. Deze wordt wereldwijd in meer dan 120 landen en 200 mobiele netwerken toegepast.
The publisher indicated in each case is solely responsible for the press releases above, the event or job offer displayed, and the image and sound material used (see company info when clicking on image/message title or company info right column). As a rule, the publisher is also the author of the press releases and the attached image, sound and information material.
The use of information published here for personal information and editorial processing is generally free of charge. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In the event of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.