Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 1114004

epay (a Euronet Worldwide company) Fraunhoferstr. 10 82152 Martinsried, Germany http://www.epay.de
Contact Ms Jana Weisshaupt +49 89 899643499

epay, obchodní oddělení Euronet Worldwide, posouvá evropské uvedení nové platební metody Alipay+ implementací v drogerii Müller o krok dále

(PresseBox) (Martinsried, )
epay, obchodní oddělení Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), integrovalo Alipay+ do řetězce drogerií Müller, aby podpořilo přeshraniční mobilní platby v obchodech pomocí QR a čárového kódu v tomto drogistickém řetězci v Evropě. Alipay+ je celek globálních přeshraničních mobilních platebních a marketingových řešení skupiny Ant Group, které umožňují obchodníkům lépe obsluhovat spotřebitele z celého světa.

S pomocí Alipay+ nabízí integrované pokladní řešení epay přístup k síti předních asijských digitálních peněženek přes jedno jediné připojení a spojuje řetězec drogerií Müller s více než jednou miliardou uživatelů Alipay+ v asijskopacifickém regionu. Kromě toho mají drogerie Müller díky řešení epay také přístup k dalším oblíbeným platebním metodám a digitálním službám s přidanou hodnotou epay.

Integrace Alipay+ nabízí maloobchodníkům výrazný potenciál

S inovativními technologiemi a řešeními nabízí Alipay+ snadný způsob získávání digitálních spotřebitelů a usnadňuje a zpříjemňuje obchodníkům obsluhování uživatelů předních digitálních poskytovatelů platebních služeb v Asii. Zejména s integrovanou funkcí One-Stop Alipay+ mohou poskytovatelé platebních služeb a obchodníci přistupovat přes jednotné rozhraní a standardizovaná obchodní pravidla a bez dodatečných technických modifikací ke všem stávajícím a později zavedeným digitálním platebním metodám, které toto řešení bude nabízet.

Protože maloobchodníci podporují platby přes Alipay+, mohou obchodníci přes epay oslovovat uživatele předních digitálních finančních peněženek v Asii, jako např. KakaoPay, PayPay a Gcash komfortnějším způsobem. Ve společnosti Müller byla služba epay Alipay+ zavedena s KakaoPay, další podporované peněženky budou následovat. Přístup, který je již využíván ve společnosti Müller v Německu a v Rakousku, bude v následujících měsících rozšířen také na další evropské země a maloobchodníky. Dále epay zavede platební služby Alipay+ do řešení e-commerce také přes webové a aplikační připojení.

„Máme radost, že Müller bude jako první maloobchodní řetězec na německojazyčném trhu nabízet řešení Alipay+ v kamenných prodejnách. Tím bude Müller moci ještě lépe oslovovat mezinárodní zákazníky tím, že jim umožní využívat této preferované platební metody,“ říká John Cai, Business Development Manager pro Alipay v Německu, Rakousku a Švýcarsku. „Společně s naším partnerem epay můžeme díky našim inovacím v oblasti digitálních technologií nabízet přesně požadovanou efektivitu a komfort.“

Rozmanité platební metody a efektivita procesů pro maloobchodníky

Maloobchodníci, kteří implementovali integrovaný pokladní software epay, mohou integrovat přes stávající dynamické připojení ke svým pokladnám také ještě další platební metody – od dalších bezkontaktních nebo kontaktních karetních plateb přes QR a mobilní platby až po digitální služby s přidanou hodnotou, jako např. dárkové nebo předplacené karty. Tímto způsobem může maloobchodník neustále reagovat na měnící se požadavky spotřebitelů a zvyšovat rozmanitost plateb bez dalších důležitých výdajů.

„Maloobchodníci jsou vzhledem k rostoucí mezinárodní klientele na pokladnách neustále konfrontováni s požadavky nejrůznějších platebních metod,“ myslí si Dr. Markus Landrock, generální ředitel epay DACH Global Issuing Payments & Rewards: „epay pokrývá celou infrastrukturu mobilního placení jedním jediným dynamickým rozhraním. To znamená, že platební metody lze integrovat nebo nahrazovat velmi snadno. A to všechno na základě jedné jediné smlouvy, jedné faktury a maximálních bezpečnostních standardů. To pro maloobchodníky výrazným způsobem zvyšuje efektivitu procesů. Za tímto účelem spolupracujeme se silnými partnery, jako např. Alipay, se kterými nás pojí dlouhodobé partnerství založené na vzájemné důvěře, které zahrnuje také první implementaci Alipay pro drogerie Müller v roce 2018.“

Jak systém funguje: Platby pomocí Alipay+ jsou přijímány na pokladnách v řádu několika sekund

Zákazníci z Asie, kteří chtějí platit u zúčastněného maloobchodníka pomocí AliPay+, si jednoduše otevřou na svém chytrém telefonu přidělený QR kód Alipay+ své digitální nákupní tašky a ukáží ho při oskenování. Pokladní kód oskenuje a přímo v aplikaci se zobrazí částka k úhradě. Zákazník poté potvrdí platbu na svém chytrém telefonu. Zákazník a pokladní obdrží rovnou potvrzení o provedení transakce.

Ve společnosti Müller je spokojenost zákazníka tou nejvyšší prioritou. Součástí spokojenost je také, zda zákazník může v obchodě použít svoji důvěrně známou platební metodu. Díky implementaci Alipay+ od společnosti epay je možné přijímat mnoho nových platebních metod, čímž lze zjednodušit platební proces pro nové i stávající zákazníky. Proto je služba Alipay+ důležitým milníkem v platebním mixu.

Více o Alipay+: https://www.alipayplus.com/ a implementaci přes epay https://epay.de/alipay/

V případě zájmu, prosím, kontaktujte epay Czech Republic na adrese sales-cee@epay.de

O Alipay+

Alipay+ poskytuje globální přeshraniční mobilní platby a marketingová řešení, aby umožnila maloobchodníkům, zejména malým a středně velkým firmám lépe obsluhovat zákazníky z celého světa na základě spolupráce s globálními partnery.

Alipay+ bylo uvedeno skupinou Ant Group, majitelem a provozovatelem Alipay. Alipay jako jedna z předních digitálních platebních platforem obsluhuje miliony uživatelů prostřednictvím spojení s maloobchodníky a partnerskými finančními institucemi, které nabízejí finanční služby a digitální služby každodenního využití.

O epay

epay je celosvětově vedoucím poskytovatelem plnohodnotných platebních služeb pro dárkové poukazy, platební a předplacené karty, který v roce 2021 zpracoval 3,12 miliard transakcí. epay vytvořil obsáhlou síť maloobchodníků se 775 000 koncovými prodejními terminály v 62 zemích, aby se spotřebitelé po celém světě mohli dostat do kontaktu se známými značkami. Společnost disponuje portfoliem dárkových karet (prepaid, closed-loop a dárkových karet), firemních pobídek a platebních řešení (přijímání karet, terminály, e-commerce, mobile a internet of payment) pro multikanálový prodej a nabízí své služby díky svému vlastnímu integrovanému pokladním softwaru. epay je segmentem Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), společnost se sídlem v Kansasu, která dosáhla obratu 2,9 miliard dolarů, zaměstnává 8 000 zaměstnanců a obsluhuje zákazníky ve 175 zemích. Další informace na: www.epay.de   

Website Promotion

Website Promotion
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.