Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 1086358

epay (a Euronet Worldwide company) Fraunhoferstr. 10 82152 Martinsried, Germany http://www.epay.de
Contact Ms PR & Communications

Euronet Worldwide bünyesinde yer alan Epay, güncel yinelenen faturalandırma platformu üzerinden abonelik ödeme ürünlerini küresel anlamda başarılı şekilde genişletiyor

(PresseBox) (Leawood, Kansas, )
  • epay, dünya çapında birçok ülkede güncel yinelenen faturalandırma çözümünü görücüye çıkardı
  • Yeni çözüm Microsoft 365, Xbox All Access ve Xbox Game Pass Ultimate gibi ürünler için abonelik temelli ödemeler ve şimdi-al-sonra-öde türündeki ödemeleri sunuyor
  • Devreye sokması kolay çözüm ile yapılması gereken tek şey, epay’in küresel perakendeci, telekomünikasyon şirketi ve mobil cüzdan ağının şirketin teknoloji platformuna tek bağlantı üzerinden bağlanarak yeni abonelik ürünlerine erişmek ve bunları dağıtıma sunmaktır.
Küresel finansal teknoloji çözümleri ve ödeme sağlayıcısı Euronet Worldwide, Inc.’in dijital ödeme süreçleri iş segmenti epay (NASDAQ:EEFT) bugün, Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Avustralya’da Microsoft 365, Xbox Game Pass Ultimate ve Xbox All Access için abonelik ürünlerinden oluşan güncel yinelenen faturalandırma çözümü için birden fazla süreci görücüye çıkardı (1). Güncel yinelenen faturalandırma platformu, dünya çapındaki şirketlerin ve marka ortaklarının abonelik temelli fiyatlandırmaya sahip dijital ürünlerini kolaylıkla sunmalarını ve epay’in dijital içerik portföy kapasitesini genişletmesini sağlıyor.

epay’in bu yeni çözümü, eskiden tek bir işlemle satılan ürünlerden yinelenen gelirler elde etmek amacıyla perakendecilere, telekomünikasyon şirketlerine ve markalara fırsat vermekte ve satış kanalındaki tüm aktörlerin bundan faydalanmasını sağlamaktadır:
  • Dijital ürünlere sahip markalar, epay’in küresel satış kanalı ağına erişim sağlar ve tüketicilerine ulaşır.
  • Kanal ortakları artık, müşterilerinin yeni ve çekici abonelik ürünlerine sahip ürün portföylerine hızlı bir şekilde ulaşabilmeleri için Microsoft gibi sağlayıcılara ve stratejik ortaklara epay’in bağlantı kapasitesini sunabilirler.
  • Tüketiciler artık güvendikleri ve tercih ettikleri kanal ortaklarından abonelik temelli dijital ürünler satın alabilir ve bunları bir akıllı telefon, laptop veya bilgisayar üzerinde rahatlıkla kullanabilirler.
Teknoloji harikası API’lar ile basit teknik uygulama

Euronet’in REN ödeme platformu teknolojilerinden ve API’larından faydalanan epay, dijital ödemeleri işler, hediye kartları ve mobil kontör yükleme gibi katma değerli hizmetleri yönetir ve ayrıca 739.000 adet POS’tan oluşan küresel perakende ağı vasıtasıyla birçok ünlü marka üzerinden dijital içerik portföyünün dağıtımını yapar. Perakendeci epay arayüzünü devreye soktuğunda; bir kanal ortağı, mevcut olan ilave markaları ve  hediye kartı portföyü gibi diğer katma değerli epay hizmetlerini epay’in portföyünden ekleyebilir.

epay yinelenen faturalandırma çözümünün çalışma şekli:
  • Kanal ortakları müşterilerine abonelik temelli bir ürün sunar ve tercih ettikleri ödeme yöntemini kaydederler.
  • epay, ya perakendecinin mevcut ödeme altyapısına bağlanır ya da ödeme belirtkelemesiyle yinelenen faturalandırmayı devreye sokar.
  • İlk abonelik dönemi sonunda, hassas kişisel verilerin saklanmasına ve işlenmesine gerek duyulmadan marka veya kanal ortağı belirtkelenmiş veri üzerinden yinelemeyi tetikler.
Yinelenen faturalandırma çözümüyle şimdiye kadar tamamlanan pazar lansmanları:
  • Microsoft 365: Fransa (FNAC), Birleşik Krallık (Currys) ve Brezilya’daki (Vivo) öncü kanal ortaklarıyla lansmanı yapıldı.
  • Xbox Game Pass Ultimate ile Bulut Oyun Sistemi Kore’de kanal ortağı SKT, İspanya’da Telefonica ve Avustralya’da Telstra ile lansmanı yapıldı.
  • Xbox All Access: Polonya’da elektronik perakendecisi Media Expert, Avustralya’daki telekomünikasyon şirketi Telstra ve Kore’deki SKT ile lansmanı yapıldı.
Şu anda başka ülkeler için de planlama yapılmaktadır ve detaylar kesinleşince duyurusu yapılacaktır.

“Abonelik temelli iş modelleri birçok şirketin geleceğidir çünkü aynı anda büyümeyi ve dijital dönüşümü desteklemektedir,” şeklinde yorum yapan epay Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Yazılım ve EFT Asya Pasifik Bölgesi CEO’su Kevin Caponecchi sözlerine şöyle devam ediyor: “Yazılım, yayın ve oyun sektörlerindeki mevcut devlere yakın zamanda güzellik, moda, gıda ve diğer sektörlerdeki farklı yeni sağlayıcılar katılacak. Geniş çaptaki sektörlerde faaliyet gösteren binlerce markayla kurduğumuz bağlantının yanı sıra inovatif teknolojimiz, kapsamlı perakende ağımız üzerinden ürünleri dünya çapına dağıtmamızı sağlamakta ve yakında yinelenen faturalandırma çözümünü çok daha farklı tüketici alanlarına yayacağız. Bu çözüm, küresel olarak genişlemeyi hedeflediğimiz önemli bir stratejik iş alanıdır.”

Daha fazla bilgi almak isteyen şirketler ve markalar yerel epay bağlantılarıyla veya Marka Yönetimi ve epay Ürünleri Direktörü James Warden (j.warden@epayworldwide.com) ile iletişime geçmelidir.
  • Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Avustralya’da Microsoft 365, Xbox Game Pass Ultimate ve Xbox All Access için yinelenen faturalandırma çözümleri için yapılan birden fazla lansman, ismi geçen tüm ürünlerin ismi geçen tüm bölgelerde mevcut olacağı anlamına gelmemektedir. İlaveten gelecekte yapılacak olan tüm lansmanlar epay ve markanın gereksinimlerine ve onayına tabi olacaktır.
epay Hakkında:

epay, 2020’de 2,4 milyar işlem gerçekleştiren, ödeme işlemleri ve ön ödeme çözümleri için dünya çapında öncü tam hizmet sağlayıcısıdır. Şirket, dünyanın her yerinde ünlü markaları tüketicilerle birleştirmek için 62 ülkede 739.000 satış noktası terminaline sahip kapsamlı bir perakende ağı oluşturmuştur. Şirket; bütüncül kanala sahip ticaret için hediye kartları (ön ödemeli, kapalı döngü ve dijital medya), iş teşvikleri ve ödeme çözümleri (üye işyeri terminalleri, e-ticaret, mobil ve Ödeme İnterneti) portföyü sunmakta ve tescilli nakit kasası entegrasyon yazılımı sayesinde hizmetlerini kapsamlı hâle getirmektedir. epay, 175 ülkede 8,000’den fazla çalışanıyla tüketicilere hizmet veren, 2020 yılında 2,5 milyar dolarlık ciroya ulaşmış, Kansas merkezli bir şirket olan Euronet Worldwide, Inc.’in (NASDAQ:EEFT) bir parçasıdır.

Euronet Worldwide, Inc. Hakkında

Euronet Worldwide, güvenli elektronik finansal işlemler alanında bir sektör lideridir. Şirket finansal kurumlara, perakendecilere, hizmet sağlayıcılara ve bireysel tüketicilere ödeme ve alışveriş işleme çözümleri sunmaktadır. Bu çözümler arasında ATM, POS ve kartlara ilişkin kapsamlı dış kaynak kullanım hizmetleri, kart gönderme ve tacir aboneliği hizmetleri, yazılım çözümleri, nakit temelli ve online başlatılan tüketiciden tüketiciye ve işletmeden işletmeye para transfer hizmetleri, dijital medyanın elektronik dağıtımı ve ön ödemeli cep telefonu süresinin elektronik dağıtımı gibi hizmetler bulunur.

Euronet, kapsamlı bir ödeme ağına sahiptir - 47.474 adet ATM ve yaklaşık 400.000 adet EFT POS terminalinin yanı sıra, 62 ülkede yönetimi altında bulunan ve sürekli büyüyen dış kaynaklı banka ve kredi kartı hizmetleri portföyü; kart yazılım çözümleri; 62 ülkede yaklaşık 325.000 perakendeci konumunda bulunan yaklaşık 739.000 ön ödemeli terminal işleme ağı ve 162 ülkeye hizmet veren yaklaşık 507.000 adet konumda küresel para transferi ağı bulunmaktadır. Kurumsal merkezi Leawood, Kansas, ABD’de bulunan ve dünya çapında 66 ülkede ofisi bulunan Euronet, yaklaşık 175 ülkede müşterilerine hizmet vermektedir. Daha fazla bilgi için lütfen şirketin web sitesini ziyaret edin: www.euronetworldwide.com

Website Promotion

Website Promotion
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.