Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 1059279

epay (a Euronet Worldwide company) Fraunhoferstr. 10 82152 Martinsried, Germany http://www.epay.de
Contact Ms Stephanie Taylor +1 913-327-4200

Divízia spoločnosti Euronet Worldwide, epay, sa stáva globálnym partnerom pre digitálne služby s pridanou hodnotou fintech aplikácie Revolut

(PresseBox) (Martinsried, )
Vďaka integrácii svojho známeho darčekového poukazu a predplateného portfólia podporuje epay Revolut – fintech aplikáciu, ktorá sa v súčasnosti môže pochváliť 15 miliónmi zákazníkov na celom svete – pri jej globálnej expanzii do 36 krajín a otvára nový digitálny a mobilný predajný kanál pre svoju sieť obchodných partnerov.

epay, obchodný segment spoločnosti Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), je teraz globálnym partnerom pre digitálne darčekové karty a predplatené produkty pre poprednú britskú fintech aplikáciu Revolut. Nové partnerstvo medzi spoločnosťou Revolut a poskytovateľom komplexných platobných služieb epay sa bude týkať 36 krajín prostredníctvom integrácie API do troch aplikácií spoločnosti Revolut (Consumer, Business a Junior). V apríli 2021 začala divízia epay poskytovať zákazníkom spoločnosti Revolut v týchto krajinách prístup k množstvu dobre známeho digitálneho obsahu na globálnej aj miestnej úrovni v kategóriách potraviny, zábava, životný štýl, hry, zdravie a wellness, home office a kancelária od značiek ako je napríklad Twitch, Ikea, Nintendo, Spotify Premium. Vďaka tomuto prístupu majú zákazníci s aplikáciou Revolut možnosť nakupovať, obdarúvať a byť odmeňovaní darčekovými kartami a digitálnym obsahom jednoducho a bez problémov, a to bez toho, aby museli opustiť svoju aplikáciu Revolut. Okrem krajín fázy 1, ktorá bola spustená v apríli (zahŕňa Veľkú Britániu a veľkú časť Európy), budú v nadchádzajúcich mesiacoch rýchlo nasledovať ďalšie krajiny a hlavné trhy, ako sú USA a Austrália, ako aj expanzia zavádzania aplikácie Business, ktorá sa začne najskôr vo Veľkej Británii.

Celosvetová expanzia aplikácie Revolut pokrývajúca viaceré odvetvia trhu

Doteraz neexistovala žiadna fintech aplikácia pokrývajúca viaceré odvetvia trhu, čo z aplikácie Revolut urobilo prvého poskytovateľa fintech na svete, ktorý svojim zákazníkom ponúka tieto atraktívne služby s pridanou hodnotou v takom širokom meradle. To podporuje poslanie spoločnosti, ktorým je ponúknuť prvú skutočne globálnu „jednotnú finančnú aplikáciu“ na svete s rôznymi výhodami pre všetkých spotrebiteľov. Ďalšie digitálne služby, ako napríklad možnosť nakupovať a odosielať darčekové karty a predplatené produkty od obľúbených značiek používateľov priamo z aplikácie, ešte viac podporujú toto poslanie a pomáhajú prilákať do aplikácie nové skupiny zákazníkov, čo znamená vyššiu mieru používania mobilnej aplikácie, väčšie výhody a udržanie zákazníka.

„Našimi zákazníkmi sú predovšetkým mileniáli a digitálni domorodci, ktorí očakávajú, že finančná aplikácia ponúkne atraktívne ďalšie služby a dokonalý používateľský zážitok – umožňujeme im oboje vďaka flexibilnej integrácii API epay,“ vysvetľuje Maisum Dairkee, produktový manažér v spoločnosti Revolut. „Integrácia API spoločnosti epay poskytuje nielen prístup k širokej ponuke škálovateľného obsahu, aby sa uspokojili všetky potreby zákazníkov na miestnej aj globálnej úrovni, ale slúži tiež na zabezpečenie dokonalého a bezproblémového zážitku zákazníka bez toho, aby ste museli aplikáciu opustiť.“

Partnerstvo s víziou a potenciálom

Partnerstvo bude rýchlo expandovať. Okrem 36 krajín, ktoré sú v súčasnosti plánované, budú služby s pridanou hodnotou epay súčasťou štandardnej ponuky spoločnosti Revolut pre každé ďalšie medzinárodné uvedenie aplikácie Revolut v budúcnosti. Existujúce kategórie sa tiež ďalej rozšíria. Napríklad populárne kategórie wellness, krása, zdravie, fitnes a móda sú v centre pozornosti oboch spoločností a pre budúci rast sú cenené ako základné kategórie.

Vzťah so spoločnosťou Revolut je pre epay priekopníckym partnerstvom.

„Naše technické riešenie a procesy nám umožňujú poskytovať spoločnosti Revolut služby s pridanou hodnotou prostredníctvom jediného API, ako poskytovateľa platieb za komplexné služby,“ uviedol Kevin Caponecchi, výkonný viceprezident a generálny riaditeľ divízie softvéru a EFT Asia Pacific v epay. „To znamená, že ideme nad rámec klasickej úlohy poskytovateľa darčekových kariet a namiesto toho sa staneme viac partnerom v oblasti infraštruktúry pre celosvetové nasadenie. Chceme pomôcť fintechom ako je Revolut, aby poskytovali svojim zákazníkom presne taký obsah, aký očakávajú alebo aký vždy chceli. Odhaľujeme tiež našim viac než 2000 existujúcim  partnerom značiek darčekových kariet a predplateného portfólia, nové spôsoby spojenia s ich zákazníkmi spúšťaním nových digitálnych a mobilných predajných kanálov, ako je napríklad Revolut.“

Značky, ktoré máte záujem, kontaktujte váš súčasný kontakt na epay alebo sales-cee@epay.de, marketing@uk.epayworldwide.com

Informácie o spoločnosti Revolut

Spoločnosť Revolut buduje prvú skutočne globálnu finančnú superaplikáciu na svete. V roku 2015 začala spoločnosť Revolut vo Veľkej Británii ponúkať prevody a výmeny peňazí. Našich 15 miliónov zákazníkov po celom svete dnes používa desiatky inovatívnych produktov spoločnosti Revolut na viac ako 100 miliónov transakcií mesačne.

V rámci našich osobných a obchodných účtov pomáhame zákazníkom zlepšovať ich finančný stav, dávame im väčšiu kontrolu a bezproblémovo spájame ľudí po celom svete.

www.revolut.com

Informácie o spoločnosti Euronet Worldwide, Inc.

Spoločnosť Euronet Worldwide je lídrom v oblasti spracovania bezpečných elektronických finančných transakcií. Spoločnosť ponúka riešenia v oblasti platieb a transakcií finančným inštitúciám, maloobchodníkom, poskytovateľom služieb a individuálnym spotrebiteľom. Medzi tieto služby patria komplexné služby v oblasti bankomatov, platobných terminálov a outsourcingu kariet, služby vydávania kariet a získavania obchodníkov, softvérové riešenia, hotovostné a on-line iniciované služby prevodu finančných prostriedkov medzi spotrebiteľmi a medzi podnikateľmi, ako aj elektronickú distribúciu digitálnych médií a predplatených minút pre mobilné telefóny.

Globálna platobná sieť spoločnosti Euronet je rozsiahla – zahŕňa 36 777 bankomatov, približne 349 000 terminálov EFT POS a rastúce portfólio služieb debetných a kreditných kariet, ktoré sú používané v 61 krajinách; softvérové riešenia kariet; predplatenú sieť na spracovanie približne 736 000 POS terminálov v približne 345 000 maloobchodných prevádzkach v 60 krajinách; a globálnu sieť na prevody finančných prostriedkov s približne 475 000 miestami v 159 krajinám. S ústredím spoločnosti v meste Leawood v Kansase v USA a 66 pobočkami po celom svete slúži spoločnosť Euronet klientom v približne 175 krajinách. Viac informácií nájdete na webovej stránke spoločnosti na adrese www.euronetworldwide.com.

epay (a Euronet Worldwide company)

Spoločnosť epay je popredný svetový poskytovateľ kompletných služieb v oblasti spracovania platieb a predplatených riešení, ktorý v roku 2020 spracoval 2,4 miliardy transakcií. Spoločnosť vybudovala rozsiahlu sieť maloobchodných predajcov so 736 000 terminálmi v predajných miestach v 57 krajinách, aby mohla spojiť renomované značky so spotrebiteľmi z celého sveta. Spoločnosť ponúka portfólio darčekových kariet (predplatené, uzavreté projekty a digitálne médiá), obchodné stimuly a platobné riešenia (prijímanie kariet, terminály, elektronický obchod, mobilné telefóny a internetové platby) pre multikanálový obchod a ponúka svoje služby prostredníctvom svojho vlastného softvéru na integráciu registračných pokladníc. epay je segmentom spoločnosti Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), spoločnosti so sídlom v Kansase, ktorá v roku 2020 dosiahla príjmy vo výške 2,5 miliardy amerických dolárov. Zamestnáva viac ako 8000 zamestnancov a poskytuje služby zákazníkom v 175 krajinách.

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.