Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 1059289

epay (a Euronet Worldwide company) Fraunhoferstr. 10 82152 Martinsried, Germany http://www.epay.de
Contact Ms Stephanie Taylor +1 913-327-4200

Divizia globală a Euronet, epay, devine partener global pentru serviciile digitale cu valoare adăugată ale fintech-ului Revolut

(PresseBox) (Martinsried, )
Datorită unei integrări a portofoliului său bine-cunoscut de gift card-uri și prepaid, epay sprijină Revolut – o aplicație fintech care are în prezent 15 milioane de clienți în întreaga lume – în extinderea sa globală în 36 de țări și deschide un nou canal de vânzări digitale și mobile pentru rețeaua sa de parteneri de marcă.

epay, un segment de afaceri al Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ:EEFT), este în prezent partenerul global pentru produse digitale de tip gift card și prepaid pentru aplicația fintech lider pe piață în Marea Britanie, Revolut. Noul parteneriat între Revolut și furnizorul de plăți cu servicii complete epay va opera în 36 de țări cu o integrare API în cele trei aplicații ale Revolut (Consumer, Business și Junior). O data cu lansarea din aprilie 2021, epay a început să furnizeze clienților Revolut din aceste țări acces la un conținut digital bine-cunoscut și variat, atât la nivel global cât și la nivel local, în categoriile alimentar, divertisment, lifestyle, gaming, sănătate și welness, home office și office, de la mărci precum Twitch, Ikea, Nintendo, Spotify Premium. Cu acest acces, clienții Revolut au posibilitatea de a cumpăra, a oferi cadou și a fi recompensați cu gift card-uri și conținut digital cu ușurință și în mod eficient, fără a părăsi aplicația Revolut. În plus față de țările din faza 1 în care s-a realizat lansarea în aprilie (inclusiv Marea Britanie și mare parte din Europa), alte țări și piețe importante vor urma rapid în următoarele luni, precum Statele Unite și Australia, precum și o extindere a implementării aplicației Business, care va începe în principal în Marea Britanie.

Extindere globală a Revolut pe o piață din categoria „marketplace”

Până acum, nu a existat nicio aplicație fintech cu o piață din categoria marketplace, ceea ce înseamnă că Revolut este primul furnizor fintech din lume care oferă aceste servicii cu valoare adăugată atractive clienților săi, pe o scală atât de largă. Aceasta sprijină misiunea companiei, de a oferi prima aplicație financiară din lume de tip „one stop financial app” cu adevărat globală, cu o gamă de beneficii pentru toți clienții. Servicii digitale suplimentare, precum posibilitatea de a cumpăra și oferi cadou produse de tip gift card și prepaid de la mărcile preferate ale utilizatorilor direct din aplicație contribuie la realizarea acestei misiuni și la atragerea unor noi grupuri de clienți în aplicație, ceea ce înseamnă un grad mai mare de utilizare a aplicației mobile, beneficii mai mari pentru clienți și un grad mai mare de retenție a acestora.

„Clienții noștri sunt în principal mileniali și nativi digitali care se așteaptă ca o aplicație financiară să ofere servicii suplimentare atractive și o experiență a utilizatorului perfectă – pe care le oferim cu ajutorul integrării API flexibile a epay”, explică Maisum Dairkee, Product Owner la Revolut. “Integrarea API cu epay nu doar oferă acces la o gamă largă de conținut scalabil pentru a îndeplini toate necesităților la nivel local și global, oferă clienților o experiență perfectă și eficientă fără a părăsi aplicația”.

Parteneriat cu viziune și potențial

Parteneriatul se va extinde rapid. În plus față de cele 36 de țări care sunt planificate în prezent, serviciile de valoare adăugată ale epay vor face parte din propunerea Revolut standard pentru fiecare altă lansare internațională a Revolut din viitor. Categoriile existente vor fi extinse și mai mult. De exemplu, categoriile populare wellness, frumusețe, sănătate, fitness și fashion reprezintă interese ale ambelor companii și sunt considerate categorii de bază pentru dezvoltarea viitoare.

Relația cu Revolut este un parteneriat revoluționar pentru epay.

„Soluția tehnică și procesele noastre ne permit să oferim Revolut servicii cu valoare adăugată printr-un singur API ca furnizor de plăți cu servicii complete”, a declarat Kevin Caponecchi, Executive VP și CEO, epay, Software and EFT Asia Pacific Division. „Aceasta înseamnă că depășim rolul clasic de furnizor de gift card-uri și devenim mai mult un partener de infrastructură pentru o lansare globală. Dorim să ajutăm fintech-uri precum Revolut să ofere clienților lor conținutul exact la care se așteaptă sau pe care și l-au dorit întotdeauna. De asemenea, avem un portofoliu existent de peste 2000 de parteneri de marcă ce oferă produse de tip gift card și prepaid, modalități noi de conectare cu clienții lor prin deschiderea unor canale de vânzări digitale și mobile precum Revolut”.

Companiile interesate sunt rugate să contacteze persoana de contact epay existentă sau marketing@uk.epayworldwide.com

Contact epay Romania: epaycontact@euronetworldwide.com

Despre Revolut

Revolut dezvoltă prima super-aplicație financiară cu adevărat globală. Revolut a fost lansat în Marea Britanie în 2015, oferind transferuri de bani și schimb valutar. În prezent, cei 15 milioane de clienți ai noștri din întreaga lume folosesc zeci de produse inovative ale Revolut pentru a realiza peste 100 de milioane de tranzacții pe lună.

În cadrul conturilor noastre personale și de afaceri, îi ajutăm pe clienți să-și îmbunătățească sănătatea financiară, le oferim mai mult control și conectăm oameni cu ușurință în întreaga lume.

www.revolut.com

Despre Euronet Worldwide, Inc.

Euronet Worldwide este lider în domeniul procesării tranzacțiilor financiare electronice securizate. Compania oferă soluții de plată și de procesare a tranzacțiilor către instituții financiare, retaileri, furnizori de servicii și clienți individuali. Aceste servicii includ servicii cuprinzătoare ATM, POS și externalizare de card-uri, servicii de emitere card-uri și achiziții de la comercianți, soluții software, servicii de transfer de bani între consumatori și între companii, inițiate online, pe bază de numerar, precum și distribuirea electronică de servicii digital media și reincarcare prepaid pentru telefoane mobile.

Rețeaua globală de plăți a Euronet este extinsă – include 36.777 bancomate, aproximativ 349.000 de terminale EFT POS și un portofoliu din ce în ce mai mare de servicii externalizate aferente card-urilor de debit și de credit care sunt administrate în 61 de țări; soluții software pentru card-uri; o rețea de procesare prepaid de aproximativ 736.000 terminale POS și aproximativ 345.000 locații ale retailer-ilor din 60 de țări; și o rețea globală de transfer de bani de aproximativ 475.000 locații care deservesc 159 de țări. Cu sediul corporativ în Leawood, Kansas, SUA, și 66 de sedii în întreaga lume, Euronet deservește clienți în aproximativ 175 de țări. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați website-ul companiei la www.euronetworldwide.com.

epay (a Euronet Worldwide company)

epay este un furnizor de plăți cu servicii complete lider la nivel global pentru soluții de procesare a plăților și prepaid, care a procesat 2,4 miliarde de tranzacții în 2020. Compania și-a dezvoltat o rețea extinsă de retaileri cu 736.000 de terminale de tip point-of-sale în 57 de țări, pentru a conecta mărci renumite cu consumatori din întreaga lume. Compania oferă un portofoliu de gift card-uri (prepaid, close loop și digital media), stimulente de afaceri și soluții de plată (acceptarea card-urilor, terminale, comerț electronic, servicii mobile și Internet of Payment) pentru comerț omni-canal și își oferă serviciile datorită software-ului său brevetat de integrare a caselor de marcat. Epay este un segment al Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), o companie cu sediul în Kansas, care a realizat venituri de 2,5 miliarde de dolari în 2020, cu peste 8.000 de angajați și care deservește clienți din 175 de țări.

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.