Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 1062673

Sena Industrial Paul-Henri-Spaak-Str. 22 51069 Köln, Germany https://sena-industrial.eu
Contact Ms Maria Martino +49 221 65032504
Company logo of Sena Industrial
Sena Industrial

Tehokkaaseen ja turvalliseen työympäristöön -- Sena esittelee teollisuustuotesarjansa

Senan tuotesarja tarjoaa mukautettuja ratkaisuja turvalliseen ja turvavälejä noudattavaan työpaikkaviestintään

(PresseBox) (Cologne, )
Sena Technologies, Inc., moottoriurheiluun ja ulkoharrastuksiin keskittyvän edistyneen langattoman viestinnän markkinajohtaja voi ylpeästi tuoda asiantuntevan osaamisensa ja tuotteensa vaativiin teollisuusympäristöihin, jotta organisaatioiden tiimit onnistuvat tavoitteissaan turvallisesti ja tehokkaasti. Senan tietotaidon juuret löytyvät moottoriurheilun maailmasta, joka on aina vaatinut innovatiivisia ratkaisuja, jotka soveltuvat melun ja suurten nopeuksien takia haastaviin ympäristöihin. Tähän vankkaan perustaan ja yli 20 vuoden kokemukseen nojautuen Sena Industrial julkaisi vuonna 2016 ensimmäisen erityisesti työmaan viestintään tarkoitetun kuulokemikrofoninsa nimeltä Tufftalk. Siitä lähtien yritys on jatkanut innovatiivisen tuotetarjontansa kehittämistä. Kaikki Senan viestintävälineet ovat yhteensopivia keskenään ja tarjoavat välineet avoimeen tiimien väliseen viestintään työpaikalla.

Senalta löytyy kuhunkin työympäristöön soveltuva laite korvat peittävistä over-ear-kuulokemikrofoneista matalamman profiilin laitteisiin, joita pitämällä voi pysyä yhä tietoisena taustaäänistä. Senan innovatiivisten adapterien avulla myös yleiset Bluetooth-kuulokemikrofonit tai kuulokkeet ja jopa tabletit tai älypuhelimet voidaan yhdistää Senan viestintäverkkoon. Sena Industrial tarjoaa vertaisverkkoon ja langattomaan tiimien väliseen viestintään ratkaisuja, jotka ovat toimivaksi todettuja, luotettuja, helppokäyttöisiä, varmoja, tehokkaita ja toimivat suojatusti ja turvallisesti.

Sena tarjoaa laajan valikoiman helppokäyttöisiä tuotteita, jotka vastaavat monien eri alojen tarpeisiin, ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä elintarvikejalostus-, rakennus- ja varastointialojen sekä

tuotantoteollisuuden ja toimitusketjujen kansainvälisten kärkinimien kanssa.
    Allan Myers, joka on Keski-Atlantilla sijaitseva rakennusyhtiö, käyttää Senan viestintäteknologiaa työmaillaan, jotta sen työntekijät voisivat viestiä turvallisesti kädet vapaana.
    Framatome, joka on johtava toimija ydinenergian saralla, käyttää Sena Industrialin tarjoamia ratkaisuja parempaan viestintään, joka toimii myös syvällä ydinreaktoreissa sijaitsevilla työpisteillä.
Teollisuustuotteiden valikoima on suunniteltu tarjoamaan parhaat ratkaisut vaadittuihin tehtäviin ja työympäristöihin.

Pienemmät, vähemmän vaativat sovellukset: Bluetooth- ja Mesh-sisäpuhelintuotteet tarjoavat mukavuutta ja joustavuutta kevyempiin teollisiin ympäristöihin.
Parempaa toimivuutta mukavasti: Yleiskäyttöön tarkoitetut kuulokemikrofonit täysillä ryhmäominaisuuksilla.

Meluisat, kuulosuojaa vaativat ympäristöt: Kuulosuojan tarjoavat kuulokemikrofonit viestintään vaativissa ja äänekkäissä ympäristöissä
Kyky laajentaa ja integroida: Mesh- ja Bluetooth-muuntajat tarjoavat laajemman kantaman ja toimivat myös muiden kuin Sena-kuulokemikrofonien sekä älypuhelinten ja tablettitietokoneiden kanssa

Bluetooth- ja Mesh-teknologia

Senan teollisuustuotesarjat on suunniteltu pienten ryhmien viestintään Bluetooth-sisäpuhelinteknologialla tai suurempien ryhmien viestintään Mesh-sisäpuhelinteknologialla. Sena Industrialin koko tuotesarjassa on useita kokoonpanoja, jotka voidaan suunnitella ja ottaa käyttöön itsenäisesti riippumatta IT-tuesta tai WiFi-verkosta, joten ne sopivat kaiken tyyppisiin työympäristöihin vähemmän vaativista ympäristöistä äänekkäisiin tai muutoin haastaviin työpaikkoihin.

Kuulokemikrofonit viestintään

Sena Industrialin Tufftalk-tuotesarjan kuulokemikrofonit tarjoavat kuulosuojan äänekkäisiin työympäristöihin. Tufftalkin over-ear-kuulokemikrofonien lisäksi Sena tarjoaa Expand Boom -ja SPH10-tuotteet, jotka lepäävät korvien päällä, jolloin käyttäjä pysyy tietoisena ympäröivistä äänistä työmaalla.

Adapterit

Viestintään tarkoitettujen kuulokemikrofonien lisäksi Sena Industrial tarjoaa innovatiivisia adaptereita, jotka avaavat vielä lisää viestintämahdollisuuksia. Yhdistä omat laitteesi MeshPort Red -tai MeshPort Blue -adaptereihin, jotta voit yhdistää muut laitteet Senan Mesh Intercom™Network -sisäpuhelinverkkoon.

"Olemme havainneet paljon kysyntää teollisuustuotteillemme", sanoi Senan toimitusjohtaja Tae Kim. "Se johtuu siitä, että käyttämämme teknologia ei pelkästään ole erinomaisen toimivaa ja luotettavaa, vaan Sena tarjoaa myös laadukkainta suoritustasoa alan parhain hinnoin."

Mikäli haluat lisätietoja tai pyytää esittelyä tai kokeilujaksoa, ota yhteyttä Sena Industrialiin:

Yhteistiedot medialle

Sena Europe GmbH, Claudia Nagler, puh. + 49 221 620 089 -52 // Sähköposti: presse@sena.com

Kuvakattauksen saat napsauttamalla täältä

Website Promotion

Website Promotion
Viestintäteknologia, jolla on ylivoimainen teollinen suorituskyky

Sena Industrial

Tietoja Sena Industrialista
Vuonna 1998 perustettu Sena Technologies, Inc. on moottoriurheilun ja ulkoliikunnan viestintämarkkinoiden johtava tiennäyttäjä. Sena on menestyksekkäästi tuottanut tuotteita yritystasolla Bluetooth®-verkkoihin viimeisen vuosikymmenen ajan, mutta nyt Sena on laajentanut tarjontaansa moottoripyöriin, ulkoliikuntaan ja viimeisimmäksi teollisuuden viestintäsektorille.

Sena on onnistunut yhdistämään vahvuutensa ulkoliikunnan viestintäpalveluista teollisuuden alalle, jossa vaaditaan erittäin luotettavaa, tehokasta ja turvallista viestintää. Sena toimii yhteistyössä joidenkin maailman johtavien brändien ja toimijoiden kanssa elintarvikejalostuksen, tuotantoteollisuuden, rakennusalan, varastointialan, tuotantoketjujen, arboristien ja maisemointialan sektoreilla. Senan pääkonttori sijaitsee Irvinen kaupungissa Kaliforniassa, ja sen konttoreita on EMEAn, APACin ja Pohjois-Amerikan alueilla.

Sena jatkaa kansainvälisten innovatiivisten viestintäratkaisujen kehittämistä kaksipyöräisten ajoneuvojen ja ulkoilun harrastajille. Nyt yhtiö suuntaa katseensa tulevaan ja odottaa saavansa palvella asiakkaidensa ja yhteistyökumppaniensa tarpeita seuraavat 20 vuotta ja sen jälkeen.

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.