Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 732262

Schlafhorst Zweigniederlassung der Saurer Germany GmbH & Co. KG Carlstrasse 60 52531 Übach-Palenberg, Germany http://www.saurer.com
Contact Ms Waltraud Jansen +49 2451 9052194
Company logo of Schlafhorst Zweigniederlassung der Saurer Germany GmbH & Co. KG
Schlafhorst Zweigniederlassung der Saurer Germany GmbH & Co. KG

The best original ever

Yeni Autoconer 6

(PresseBox) (Übach-Palenberg, Almanya, )
Autoconer tarihteki ilk otomatik çapraz bobin makinesiydi ve her yeni makine nesliyle tekstil endüstrisinde sansasyon uyandırdı. Şimdi yine zamanı geldi. İyileştirilmiş proses zekasıyla donatılmış olan yeni Autoconer 6, güçlü yeniliklerle, hissedilebilir düzeyde daha fazla üretkenlikle ve daha iyi enerji verimliliğiyle üstünlük sağlıyor. Schlafhorst bununla bobin sarma sürecindeki kârlı ekonomik verimlilik çıtasını epeyce yükseltiyor, çünkü standart modeli bile en önemli yeniliklerle donatılmıştır. Schlafhorst için Autoconer 6'yı anlatan sadece bir ifade var: the best original ever.

Eşsiz Autoconer'ın altıncı neslindeki en büyük yenilikçilik konusu akıllı, kontrollü kendi kendini iyileştirme özelliğidir. Otomatikleştirilmiş süreç akışları öyle tasarlanmış ve düzenlenmiştir ki, kendi kendilerini iyileştirerek işlerler. Mesela iplikhanede daima en yüksek düzeyde üretkenlik, kaynak verimliliği, kalite ve proses güvencesi elde edilir.

Daha fazla üretkenlik için daha fazla zeka

Yeni Autoconer'ın akıllı çalışma tarzı en yüksek düzeyde sabit üretkenlik sağlar. Başlangıçta %6'lık bir artıyla belirgin bir iz bırakır. Bu sayede Autoconer 6 her zaman iyileştirilmiş ivmeyle, boşa dönmeden hızlanır ve maksimum bobin sarma hızına şimdiye kadar olduğundan daha çabuk ulaşır. Ayrıca üretken olmayan ara zamanlar minimuma indirgenir. Desen bozma özelliği üretkenliği iyileştirecek şekilde tasarlanmıştır.

En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş materyal akış sistemi otomasyonlu makinelerde, materyal akışında dalgalanmalar olsa bile bobin sarma ünitelerindeki iş yükünün %100 olmasını sağlar.

Tip RM yapısal olarak tamamen gözden geçirilmiştir. Artık yeni açık tasarıma ve yeni yükleme kanalında değiştirme için ek bir kopsun hazır beklediği eşsiz yenilikçi kops değiştirme sistemine sahiptir. Her bobin sarma ünitesinde 9+1 kops bulunması, RM makinelerde güvenli, daha hızlı ve dolayısıyla daha üretken bir kops değişiminin yeni başarı formülüdür. Yeni Autoconer 6 Tip RM artık maksimum 80 bobin sarma ünitesiyle metrekare başına düşen üretkenliği yalnızca 60 bobin sarma ünitesi olan bir makineye kıyasla %9 oranında artırır.

Kaynakları koruyan teknoloji

Yüksek verimlilikte yeni emiş sistemi motorları, yeni akıllı kontrol sistemleri ve aerodinamik açıdan iyileştirilmiş olan, örneğin emiş borusu gibi bileşenler enerji tüketimini azaltır ve iplik telefini en aza indirger. Autoconer 6, %6 daha az kaynak tüketimiyle en başından itibaren iyi bir başlangıç yapar.

Yeni emiş borusu belirgin düzeyde yüksek kaynak verimliliği sunar: hızlı, güvenli üst iplik yakalama, azaltılmış çalışma sıklığı ve süresi, otomatik, kendi kendini ayarlayan emiş borusu konumu eşitlemesi. FlexiCycle ile birlikte üst iplik ucu arama işleminin yoğunlaştırılması sağlanır. Bu süreçte emiş borusunun mesafesi, basınç yoğunluğu veya şiddeti ve arama süresi gibi çeşitli parametreler esnek bir şekilde ayarlanabilir. Üst iplik hataları ve kırmızı ışıklar artık geçmişte kaldı.

Autoconer 6'da sensörlerle denetlenen basınç kontrolü yalnızca gerek duyulan kadar basınç üretir. Emiş sistemi, daha güvenli iplik yakalama için ihtiyaç odaklı daha yüksek çalışma basıncı ile enerji tasarruflu statik basınç arasında otomatik olarak geçiş yapar. Parametrelerin hepsi bireysel olarak ayarlanabilir. Ayrıca, Multi-Jet aracılığıyla bobin sarma ünitesinin temizlenmesi için olan üfleme darbelerinin Informator üzerinden gerçek kirlenme derecesine uygun olarak ayarlanması sayesinde de basınçlı havadan ek bir tasarruf sağlanabilir.

Yeni parafinleyicinin kaynak kullanımı daha iyidir ve parafin atıklarını üçte bir oranında azaltır.

Otomasyon ve akıllı materyal akışı

Autoconer 6, otomatik, kendi kendini iyileştiren materyal akışıyla adeta kumandadan bağımsızdır. Elle ayarlamalar gerekmez, çünkü makine her şeyi kendi kendine düzenler. Akıllı sistem, taşıyıcıları tamamen bağımsız olarak bobin sarma ünitelerine dağıtır ve yedek kops sayısının da duruma göre 1 ile 3 arasında değişiklik göstermesini sağlar. Bobin sarma ünitelerinden birinde besleme kısa süreliğine yetersiz kaldığında, yan bobin sarma ünitesi bir kops verir. Üstelik Autoconer 6 ihtiyaç olması halinde sensör kontrollü olarak yüksek hızlı beslemeye geçer. Autoconer'ın eşsiz materyal akışı teknolojisinin avantajları - Vario Reserve, Intelligent Bobbin Sharing ve Highspeed-Feeding - Autoconer 6'da birbirleriyle daha iyi uyumlaştırılmıştır. Bu sayede Autoconer 6 materyal akışındaki dalgalanmaları %100 dengeler. Yeni besleme değiştirme stratejisi besleme değişimini %25 oranında hızlandırır, çünkü her bobin sarma ünitesi, yedek kopslar yüklenmeye devam edilmeden önce, üretim başlangıcı için gerekli olan birinci kopsla beslenir.

Schlafhorst, şimdiye dek olduğu gibi yine uygun makine tipinin ve istenen kops ve masura manipülasyonunun seçimine göre her müşteri için, işletme içi süreçlere göre özelleştirilen, kademeli otomasyon çözümleri sunar.

Çapraz bobin değiştirici X-Change, çoklu masura manipülasyonu özelliğiyle ve akıllı boş masura stratejisiyle piyasada eşsiz olan akıllı işlevlere sahiptir. İlk uygulamada masuraları en iyi nasıl kavrayacağını kendi kendine öğrenir ve bilgisini Informator'a kaydeder. Bu sayede donatma süreleri en aza indirgenir ve proses güvencesi iyileştirilir. Akıllı hareket yolu iyileştirmeleri, akıllı önceden talep modu, son derece kısa konumlandırma zamanı ve 10 saniyelik sansasyonel değiştirme zamanı sayesinde X-Change değiştirici olağanüstü değiştirme kapasitesiyle ışıldıyor.

Bobin ve splays kalitesinde benchmark

Autoconer 6, yeni TensionControl ve kendini ispatlamış Autotense FX ile elektronik iplik çekme kuvveti kontrolü için iki sistemi olan piyasadaki tek makinedir. Standart donanıma dahil olan TensionControl bir referans bobin sarma ünitesinde aktüel partinin kopslarındaki tipik iplik çekme kuvveti seyrini tespit eder ve ölçüm verilerinden Informator'daki parti verileri için bir iplik gerdirici grafiği hesaplar. Ardından buna uygun kontrol komutları tüm bobin sarma ünitelerine aktarılır. Bu standart sistem, iplik çekme kuvveti kontrolü olmayan makinelere kıyasla çok daha homojen bobin yoğunlukları ve daha yüksek bir randıman elde eder, yani emtia uygulamalarında mutlaka büyük ilgi görecek olan yeni bir performans düzeyi oluşturur.

Üst düzey uygulamalar için bobin sarma ünitesine özel, kendini kanıtlamış Autotense FX'in yanı sıra, Propack FX, Variopack FX, Ecopack FX, PreciFX ve Speedster FX gibi FX serisinden diğer eşsiz teknoloji modülleri de seçenek olarak sunulur. Autoconer 6, tekstil teknolojisi açısından hiçbir beklentiyi yanıtsız bırakmaz.

Autoconer 6'nın üniversal splayser modül sistemi her uygulamada kusursuz splays bağlantıları olmasını sağlar. Standart ve kompakt iplikler için ayarlanabilir olan Flex splayser birkaç hamleyle ve ek parçayla elasto, termo veya enjeksiyon splaysere dönüştürülebilir. Splays parametrelerinin merkezden ayarlanması sayesinde istenen sonuçlar bir düğmeye basılarak tekrarlanabilir, her iplik her vardiyada mükemmel şekilde bağlanır. Takip eden süreçlerde yüksek randımanlar elde edilir. Autoconer 6, bobin sarma ve splays kalitesi konularında benchmarktır ve öyle de kalacaktır.

Kolay kullanım, daha yüksek proses güvencesi

Autoconer 6'nın içinde gizli pek çok yenilik, yeni elektronik konsepti, en modern sensör sistemlerinin akıllıca kullanılması, süreç akışlarının online denetimi ve ayarların otomatik olarak iyileştirilmesi - tüm bunlar proses güvencesinin artırılmasını ve personelin iş yükünün azaltılmasını sağlar. Autoconer 6 bu sayede iplikhanelere, üretkenliklerini ve kalitelerini maksimum ekonomik verim ve optimum rant için bireysel olarak optimize etmelerinde destek olur.

Çok sayıdaki iyileştirme personel açısından Autoconer 6'nın kullanımını, bakımını ve temiz tutulmasını kolaylaştırır. Örneğin yeni komponent tablasındaki ekipmanlar serbestçe erişilebilecek şekilde yerleştirilmiştir, Autoconer 6 Tip RM'deki yuvarlak hazne daha ergonomik tasarlanmıştır, emiş borusu konumunu kendiliğinden ve otomatik olarak düzeltir: Hatalı kullanım neredeyse hiç mümkün değildir ve tüm hamleler daha hızlı ve daha güvenli gerçekleşir.

Autoconer 6 iplikhanelerin rekabet gücünü artırır

Autoconer 6'nın yenilikleri sektörde yön belirleyicidir ve proses optimizasyonu bakımından tamamen yeni olanakların önünü açar. Schlafhorst en iyi teknolojik bilgi birikimini kendi kendini iyileştiren, akıllı kontrollü teknik süreç akışlarına entegre eder ve piyasa ve teknoloji lideri olduğunu yeniden kanıtlar. Bu, Schlafhorst müşterileri için iplik eğirme sürecinin başarı açısından kritik olan son kademesinde paha biçilemez bir avantajdır. Daha çok rekabet gücü ve ekonomik verim elde ederler. Bu nedenle Autoconer 6, the best original ever, çapraz bobin sarımı alanında yeni bir mihenk taşıdır.

Saurer Grubu hakkında:

Saurer Grubu, iplik işleme makinelerine ve bileşenlerine odaklanmış olan, dünya çapında faaliyet gösteren lider bir tekstil kuruluşudur. Saurer, önceden beri standartları belirlemiş olan köklü bir kuruluştur. Saurer, iplik eğirme teknolojisi alanında lider olan Schlafhorst ve Zinser markalarını çatısı altında barındırır. Allma ve Volkmann markaları mükemmel büküm makinelerini, Saurer Jintan markası iplikhane hazırlığı alanındaki uzmanlığı ve Saurer Embroidery markası ise nakış alanındaki yetkinliği temsil ederler. Saurer Components iş birimi Accotex, Daytex, Fibrevision, Heberlein, Temco ve Texparts markalarını barındırır. Saurer Grubu, yaklaşık 1,2 milyar İsviçre Frangı cirosuyla ve 3.800 çalışanıyla, İsviçre, Almanya, Türkiye, Brezilya, Meksika, ABD, Çin, Hindistan ve Singapur'da, dünyanın tekstil merkezlerine hizmet vermek için en iyi şekilde donatılmış ve yapılanmıştır.

Website Promotion

Website Promotion

Schlafhorst Zweigniederlassung der Saurer Germany GmbH & Co. KG

Schlafhorst 130 yıldan beri kısa elyaflı iplik üretimi alanında öncüdür. Piyasa ve yenilikçilik lideri tekstil makineleri üreticisi, iplikhane hattında, kaliteli çapraz bobine dek, çözümler sunmaktadır. Dünyaca tanınmış Zinser, Autocoro, BD ve Autoconer gibi markalar ve eşsiz bir proses uzmanlığı Schlafhorst'u başarılı tekstil işletmelerinin tercih ettikleri bir ortak konumuna taşıyor. Schlafhorst Almanya, Hindistan ve Çin'deki üretim merkezleriyle, uluslararası servis ve danışma takımıyla bir misyona hizmet ediyor: Dünyanın her yerindeki iplikhaneleri daha verimli, daha üretken ve daha kârlı kılmak.

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.