Option trading update

Derde kwartaal 2013

(PresseBox) ( Leuven, België, )
Option (EURONEXT Brussels: OPTI; OTC: OPNVY), maakte vandaag bekend dat de onderneming een omzet realiseerde van 2,2 miljoen EURO in het derde kwartaal van 2013.

Het bedrijf heeft in het derde kwartaal verschillende design-wins gerealiseerd als gevolg van het eco-systeem van partners dat in de VS werd uitgebouwd. Deze zouden moeten zorgen voor een substantiële hogere omzet gedurende de volgende 12 maanden. Bijkomend op het succesvol uitrollen van CloudGate in de oplossing voor het monitoren van brandstof in tankwagens van GPS4Hire wordt CloudGate tevens uitgerold in oplossingen voor belangrijke projecten in de scheepvaart en voor toepassingen voor electrical power en water management van nutsbedrijven. Verder wordt CloudGate gebruikt in demo's, pilootprogramma's en andere commerciële toepassingen van middleware partners. De meer dan 200 test units van CloudGate in gebruik bij klanten zijn in staat om verschillende toepassingen te laten werken op de netwerken van de toonaangevende operatoren in de V.S. en Canada (AT&T, Sprint, Verizon, T-Mobile, Telus en Bell Mobility). Het feit dat CloudGate competitief geprijsd is en software flexibiliteit verschaft, zorgt er voor dat er ook mogelijkheden voor het product gecreëerd worden in Latijns-Amerika. De grote waaier van oplossingen waarvoor CloudGate in aanmerking komt en gebruikt kan worden is congruent met de grote groeiverwachtingen voor de M2M-markt.

In Europa blijft het bedrijf investeren in sales & marketing programma's om zijn M2M-partnernetwerk te versterken en de omvang van zijn M2M-ecosysteem te vergroten. Tijdens het kwartaal werd CloudGate geïntegreerd in het aanbod van M2M-oplossingen van verschillende Europese partners, waarbij verschillende projecten bij klanten in een piloot- of uitrolfase zitten.

De onderneming blijft zijn financiële situatie van dichtbij volgen en neemt de noodzakelijke maatregelen om zijn kostenbasis in lijn te brengen met de omzet.
The publisher indicated in each case is solely responsible for the press releases above, the event or job offer displayed, and the image and sound material used (see company info when clicking on image/message title or company info right column). As a rule, the publisher is also the author of the press releases and the attached image, sound and information material.
The use of information published here for personal information and editorial processing is generally free of charge. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In the event of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.