Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 840178

Nuvias Deutschland GmbH Sachsenfeld 2 20097 Hamburg, Germany http://www.nuvias.com/
Contact Mr Felix Schönherr +49 69 580098134
Company logo of Nuvias Deutschland GmbH
Nuvias Deutschland GmbH

"Új alapokra helyezzük az IT termékek forgalmazását" - a Nuvias Group a CeBIT kiállításon ünnepli premierjét

A Wick Hill, a Zycko és a SIPHON a CeBIT-en lépnek fel először a Nuvias név alatt

(PresseBox) (Hamburg, )
március 20. és 24. között mutatkozik be a 2016 júliusában alapított Nuvias Group a Hannoverben megrendezésre kerülő CeBIT kiállításon. Az „Új alapokra helyezzük az IT termékek forgalmazását” mottó alatt széleskörű portfóliót lehet megtekinteni az IT biztonság, a speciális hálózati technológiák és az egységesített kommunikáció területéről. Több mint 300 négyzetméter standfelületen (6-os csarnok, G18-as stand) számos neves gyártó képviselteti magát a Nuvias Groupból.

A CeBIT-re ellátogató közösség a Nuvias Group széleskörű gyártói portfoliója nyomán számíthat arra, hogy egyetlen standnál tájékozódhat a legújabb IT megoldások nagy részéről. Ezenkívül a termékspecialisták készen állnak arra, hogy megvitassák az érdeklődő látogatókkal az IT piac mai kihívásait, és tájékoztatást nyújtsanak az ehhez kapcsolódó jó gyakorlatokról. 2017. 03. 23-án, csütörtökön szeretettel meghívjuk a partnereket és az ügyfeleket a legnagyobb kapcsolatépítési eseményre, a „CeBIT Biztonsági Éjszaka a Nuviasszal” programra, amelyet a Nuvias standjánál rendezünk meg. A kiállításra szóló ingyenes jegyeket, valamint az eseményhez kapcsolódó további információkat a www.wickhill.de/cebit oldalon találja.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Hannoverben megrendezésre kerülő CeBIT 2017-en mutatkozhatunk be először új formációnkban, amely a Nuvias Group nevet kapta” – mondta Helge Scherff, regionális központi elnökhelyettes. „A csarnokon belül középen helyezkedünk el, a 6-os csarnokban lehet minket megtalálni. Több mint 300 négyzetméteren széleskörű kínálatot állítottunk össze a teljes portfóliónkból, amely lefedi a jelenlegi IT megoldások egész skáláját. A kiállításon való fellépésünkkel így visszatükrözzük azt az igényt, amelyet Nuvias Groupként a jelenlegi IT termékek forgalmazásával szemben támasztunk.”

A Nuvias Group az IT biztonság területén hozzáadott értéket nyújtó forgalmazó (VAD) Wick Hill, a speciális hálózati technológiákat forgalmazó Zycko, valamint az egységesített kommunikációs megoldásokat integráló SIPHON összefonódásából alakult ki. A vállalat újonnan kialakított, szerves egészet alkotó piaci identitást a termékeken és gyártókon túl a CeBIT standnál lehet először közvetlenül megtapasztalni.

A Nuvias standjánál bemutatkozó gyártók többek között az alábbiak:
  • Barracuda – A Barracuda egyszerűbbé teszi az IT-infrastruktúrát a felhőképes megoldások által, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy hálózataikat, alkalmazásaikat és adataikat bármilyen helyszíntől függetlenül védeni tudják.
  • Corero – A Corero olyan megoldásokat kínál, amelyek széleskörű védelmi funkcióval rendelkeznek a kiberfenyegetésekkel, valamint az úgynevezett Szolgáltatásmegtagadással járó támadásokkal (DDoS) szemben.
  • Fortinet – A Fortinet széleskörű biztonsági portfóliót kínál, amely teljesen integrált biztonsági és hálózati funkciókat foglal magába, beleértve az antivírus (AV) és kémprogram-elhárító (AS) programokat, a tűzfalakat, a virtuális magánhálózatokat (VPN), az IDP/IPS, webszűrési megoldásokat, valamint a sávszélesség kezelést.
  • Kaspersky – A Kaspersky az ismert és többszörösen kitüntetett végpont védelmi termékek mellett kis-, közép- és nagyvállalkozásoknak is kínál megoldásokat a virtuális környezetek, fájlszerverek, e-mail- és átjárókörnyezetek védelméhez. További védelmi és képzési megoldások az adatcsatornákkal, beágyazott megoldásokkal, DDoS védelemmel kapcsolatos termékeinkben, valamint a tudatosság növelését megcélzó képzéseinkben találhatók.
  • Malwarebytes – A Malwarebytes megvédi a magánfelhasználókat és a vállalatokat a veszélyt jelentő fenyegetésektől, a zsaroló programoktól és a biztonsági rések okozta támadásoktól, amelyeket a vírusellenőrző programok nem ismernek fel.
  • Nokia – A Nokia a globális vezető szolgáltatója a vállalatok, telekommunikációs szolgáltatók és kormányzati szervezetek számára készült kapcsolódási megoldásoknak világszerte.
  • Riverbed – A Riverbed alkalmazási teljesítménnyel és infrastruktúrával kapcsolatos megoldások szolgáltatója, emellett a legátfogóbb platformot kínálja a helyfüggetlen infrastruktúra számára.
  • WatchGuard – A WatchGuard a kifinomult funkciókkal rendelkező tűzfalrendszerek (M sorozat) specialistája, amelyek a vezeték nélküli elérési pontok (Wireless Access Points) segítségével kompromisszumok nélkül képes megvalósítani a „vezeték nélküli biztonság” elképzelését, ezáltal pedig biztonságos, vezeték nélküli hozzáférést kínál a céges hálózathoz.
Látogassa meg a Nuviast a CeBIT 2017 kiállításon: 6-os csarnok, G18-as stand

A standnál az érdeklődő látogatóknak lehetőségük van az IT biztonság, a hálózati technológiák és az egységesített kommunikációs megoldások széleskörű skálájának egészét megtapasztalni.

A sajtótájékoztatókkal kapcsolatban a Nuvias Group partnereivel együtt szívesen rendelkezésre áll.

Örömmel várjuk jelentkezésüket az időpontokra, e-mailben a fschoenherr@sugarandspice.online címen vagy telefonon a +49 (0) 69 / 58 00 981 34-es telefonszámon.

További információkat az esemény weboldalán talál a https://www.wickhill.de/cebit címen.

A Nuvias-Groupról

A Nuvias-Group egy Európa-, Közel-Kelet- és Afrika-szerte működő, hozzáadott értéket nyújtó forgalmazó, amely a nemzetközi IT forgalmazási üzletet új alapokra helyezi. A vállalat létrehozott egy platformot, amely lehetővé teszi az egységesen kiváló minőségű és szolgáltatásorientált ajánlatok nyújtását az egész európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) térségben, mindezt kiegészítve egy változatos megoldásokat tartalmazó portfólióval. Ily módon a partnerek és gyártók rendkívüli módon képesek ügyfeleiknek támogatást nyújtatni az üzletben, valamint az új sztenderdek révén nagyobb eredményeket tudnak produkálni a különböző csatornákon.

A csoportot a többszörösen kitüntetett, hozzáadott értéket nyújtó Wick Hill, amely főként a biztonsági megoldásokra koncentrál; az európai, közel-keleti és afrikai térség egészében tevékenykedő, díjnyertes speciális megoldások forgalmazója a Zycko, amely elsősorban a speciális hálózati technológiákra szakosodott; valamint az egységesített kommunikációs megoldások és technológiák csatornáinak egyesítője, a több díjat birtokló SIPHON Networks alkotja. Mindhárom vállalat bebizonyította szakértelmét a vezető gyártóktól származó innovációs technológiai megoldások rendelkezésre bocsátásában, valamint a szolgáltatók és viszonteladók piaci növekedésének megvalósításában. A csoport jelenleg 18 regionális irodával rendelkezik az európai, közel-keleti és afrikai régióban, amelyen keresztül további országokban működő vállalatok igényeit is kiszolgálják. A vállalatcsoport forgalma meghaladja a 330 millió USA dollárt.

A kiemelt értékkel bíró disztribútori szolgáltató, a pán-EMEA-régióbeli Nuvias Group újragondolja a nemzetközi szakértői disztribúciót az IT világában. A vállalat létrehozott egy EMEA-szerte konzisztens, kiemelt értékkel bíró, szolgáltatás-alapú és megoldásokban gazdag javaslatok biztosítására szolgáló platformot. Ez lehetővé teszi a partnerek és a beszállítói közösség tagjai számára, hogy ügyfeleiknek kivételes üzleti értéket nyújtsanak, miközben új standardokat állít fel a sikeres disztiribúció kategóriájában.

A Csoport a tagjai között köszöntheti mára a biztonságra specializálódott hozzáadottérték-disztribútorként tevékenykedő, díjnyertes Wick Hill és az ugyancsak díjnyertes Zycko, amely az EMEA-régióbeli disztribúció szakértőjeként a korszerű hálózatépítésre koncentrál. A Csoporthoz tartozik a SIPHON Networks is, amely az UC-megoldások és a technológia integrációja terén kapott kitüntetést. Mindhárom vállalat bizonyította már a tapasztalatát a világklasszis beszállítóktól származó innovatív technológiai megoldások biztosításában. Ráadásul hasonlóan eredményesen tevékenykedtek a beszállító partnerek és ügyfelek felé nyújtandó piaci növekedés elérésében. A Csoportnak 21 regionális irodája van szerte Európában, Közel-Keleten és Afrikában, amelyeken keresztül további országokat is kiszolgál. Forgalma meghaladja a 330 millió amerikai dollárt.

Website Promotion

Website Promotion
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.