Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 819346

Nuvias Deutschland GmbH Sachsenfeld 2 20097 Hamburg, Germany http://www.nuvias.com/
Contact Ms Annabelle Brown +49 (1326) 318212
Company logo of Nuvias Deutschland GmbH
Nuvias Deutschland GmbH

A Zycko csatlakozott a Nokia Global Partner Programhoz

(PresseBox) (London, England, )
A szakértő hozzáadottérték-disztribútor, a Zycko, mely jelenleg már a Nuvias Csoport tagja, ma bejelentette, hogy a Nokia első pán-EMEA-régióbeli disztribútora lett és elérhetővé válik számára a Nokia átfogó megoldáscsomagja.

Ez a partnerség – amely kiszélesíti az elosztási csatornát és a hozzáadott értékkel bíró disztribúciót – fontos előrelépést jelent a Nokiánál a piacra jutási diverzifikációban, és a középvállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig, szerte az EMEA-régióban, elősegíti a vállalat térnyerését.

A Zycko kezdetben az IP-routolás és az optikai transzporthálózatok hardver- és szoftverintegrációjára, épületekben/campusokon optikai szálas LAN kapcsolati infrastruktúra kialakítására, nyílt szabványú DDI kezelőszoftverre és szoftveresen meghatározott hálózatokra összpontosít majd.

A Nokia kiváltságos helyzetben van, így segíteni tud a kommunikációs szolgáltatóknak, a kormányzatoknak és a nagyvállalatoknak abban, hogy az 5G hálózatok, a felhő és a dolgok internete ígéretében működjenek. A Nokia távközlési megoldásokat biztosít, melyek a legnagyobb követelményeket állító XLE-környezethez méretezhetők, mindeközben pedig korlátlanságot biztosít partnereinek abban, hogy több termék tekintetében létrehozhassák saját globális szolgáltatásaikat.

Dave Parker, a Nokia stratégiai partnerségének alelnöke így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál ez a kinevezés. Így olyan viszonteladók széles hálózata válik elérhetővé számunkra, akik az EMEA-régióban jelentős tapasztalattal rendelkeznek a kommunikáció és hálózatépítés terén. Lenyűgözőnek találjuk a Zycko hozzáadottérték-szolgáltatásokból felmutatott kimerítő portfólióját. A Zycko a Nuvias Csoport tagjaként valódi, professzionális EMEA-megoldást kínál, melynek az értékesítési, a marketing és a technikai támogatás, valamint a mindig konzisztens minőség is részét képezi. Mindaz, amit a Zycko és a Nuvias disztribútorként nemzetközi szinten képvisel, kiegészíti a növekedésre irányuló terveinket.”

Jelentős előrelépés a Nuvias számára

Paul Eccleston, a Nuvias Csoport vezérigazgatója szerint „A legfőbb globális márkát képviselő Nokiával kötött üzleti megállapodás a Zyckonak és a Nuviasnak szavazott erőteljes bizalmat mutatja, és hatalmas mértékben járul hozzá a nemzetközi, szakértői hozzáadottérték-disztribúció újrafogalmazását célul kitűző koncepciónkhoz. A Nokia kivételes termékeivel egyedülálló helyet foglal el az összekapcsolt világban, és alig várjuk, hogy az elosztási csatornán keresztül segíthessük a pán-EMEA disztribúciós hálózata sikeres növekedését és hozzájárulhassunk növekvő értékesítéseihez, mind a vállalati szektorban, mind pedig a középső piaci szegmensben.”

Amit a Zyckoról tudni kell

A Zycko az innovatív IT-megoldások nemzetközi, szakértő IT disztribútora, amely technológiailag az üzleti IT-infrastruktúra minden területét lefedi. A Zycko által lefedett területek közé sorolhatók az adathálózati, az adattárolási, a virtualizációs, a felhő-, monitoring & kezelőinfrastruktúra, valamint az adatközponti infrastruktúra. A Zycko az élvonalbeli stratégiai partnereket és technológiákat választja, amelyek biztosítják az ügyfelek számára, hogy eligazodjanak a zsúfolt piacon. A Zyckonak 17 regionális irodája van szerte az EMEA-térségben, és a további országok többségét az egyesült királysági székhelyéről szolgálja ki. A Zycko első osztályú, kifinomult és professzionális szolgáltatásokat, akkreditált képzést, marketing- és üzletfejlesztési támogatást nyújt ügyfeleinek. http://www.zycko.com

Amit a Nuvias Csoportról tudni kell

A kiemelt értékkel bíró disztribútori szolgáltatót, a pán-EMEA-régióbeli Nuvias Csoportot a Rigby Private Equity (RPE) építette azzal a céllal, hogy újragondolja a nemzetközi szakértői értékdisztribúciót az IT világában. A Csoport EMEA-régiót behálózó egyszerű ajánlati és konzisztens szállítási megoldása lehetővé teszi az elosztási csatorna és a beszállítói közösség tagjai számára, hogy ügyfeleiknek kivételes üzleti értéket nyújtsanak, miközben új standardokat állít fel a sikeres elosztási csatorna kategóriájában.

A Csoport a tagjai között köszöntheti mára a biztonságra specializálódott hozzáadottérték-disztribútorként tevékenykedő, díjnyertes Wick Hillt és az ugyancsak díjnyertes Zyckot, amely az EMEA-régióbeli disztribúció szakértőjeként a korszerű hálózatépítésre koncentrál. És most már a Csoporthoz tartozik a SIPHON Networks is, amely az UC-megoldások és a technológia integrációja terén kapott kitüntetést. Mindhárom vállalat bizonyította már a tapasztalatát a világklasszis beszállítóktól származó innovatív technológiai megoldások biztosításában. Ráadásul hasonlóan eredményesen tevékenykedtek a beszállító partnerek és ügyfelek felé nyújtandó piaci növekedés elérésében. A Csoportnak 17 regionális irodája van szerte Európában, Közel-Keleten és Afrikában, amelyeken keresztül további országokat is kiszolgál. Forgalma meghaladja a 330 millió amerikai dollárt.

VÉGE

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Website Promotion

Website Promotion
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.