Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 847415

Nuvias Deutschland GmbH Sachsenfeld 2 20097 Hamburg, Germany http://www.nuvias.com/
Contact Ms Annabelle Brown +44 1326 212130
Company logo of Nuvias Deutschland GmbH
Nuvias Deutschland GmbH

A Nuvias Unified Communciations részlege készen áll az EMEA-régióbeli kiterjesztésre

A Nuvias útjára indítja a Unified Communications részlegét

(PresseBox) (London, )
A Nuvias bejelenti a Unified Communications (UC) elindítását. A részleg a 2016 októberében a Nuvias Csoport tagjává váltSIPHON Networks által biztosított UC-kapacitásokra és szolgáltatásokra épül.

A SIPHON vezető, díjnyertes cég a csatorna szempontjából szükséges UC-megoldások és technológia előmozdítása terén. 2016-ban a Deloitte igen nagy presztizsértékű UK Technology Fast 50 rangsorolása alapján az Egyesült Királyság 24. leggyorsabban növekvő technológiai cége volt. A cím elnyerését megelőző négy évben növekedési üteme elérte a 723%-ot.

Terjeszkedés szerte az EMEA-régióban

A SIPHON már rendelkezik egyesült királysági és Benelux-államokbeli telephellyel. UC-gyakorlatát azonban az elkövetkezendő hónapokban az EMEA-régióra is kiterjeszti, amelynek első állomása – a Nuvias regionális ágazatai révén – Németország lesz. Az EMEA-régión keresztül tovább bővül a Nuvias munkatársainak csapata is, hogy segítségükkel támogassák a beszállítói és viszonteladói partnereket.

A már meglévő UC-beszállítói és az új beszállítói bázis várhatóan – szerte az EMEA-régióban – ugyancsak előnyt kovácsol a Nuvias egyre komolyabb UC-kapacitásából. És teszi mindezt a térségbeli értékesítés növelése érdekében. Hasonlóképpen feltételezhető, hogy a Nuvias már meglévő, illetve új, EMEA-régióbeli viszonteladói/integrátori csatorna-partnerei is élnek annak lehetőségével, hogy ennek a virágzó piacnak a szereplőivé váljanak vagy bővítsék UC-üzletüket.

Paul Eccleston, a Nuvias vezérigazgatója a következőket mondta: „A SIPHON egyedülálló cég, amely a csatorna számára nem mindennapi lehetőségeket kínál. Ezt igazolja az elmúlt néhány évben elért, fenomenális növekedésünk. A SIPHON technikai és megoldási területen megfigyelt komoly mérnöki tapasztalata lehetővé tette, hogy szoros együttműködésben beszállítóival és viszonteladóival együtt dolgozzon az UC-megoldások fejlesztésén. E tényező – az igen magas színvonalú szolgáltatásnyújtással és megoldási felkészültséggel kiegészítve – a SIPHON számára kulcsfontosságú volt a siker szempontjából.”

Steve Harris – az Egyesített hírközlés, Nuvias ügyvezető alelnöke és a SIPHON ügyvezető igazgatója szavait idézve: „Annak legfőbb oka, hogy tavaly csatlakoztunk a Nuviashoz, annak lehetősége volt, hogy segítségükkel az Egyesült Királyság határain belül és nemzetközi porondon egyaránt növekedjünk és gyarapodjunk. A Nuvias-féle UC-megoldások EMEA-régióbeli elindítása pedig lefekteti az alapokat ezen cél eléréséhez.

„Ez az egész EMEA térségben egy igen izgalmas időszak: meghatározó lehetőségeket kínál az IT csatorna számára ahhoz, hogy részesévé váljon az UC jövedelmező piacának és learassa a babérokat abban a versenyben, amelynek mottója: milyen eredményeket hagyunk magunk után? Hisszük, hogy a Nuvias tagjaként a technológia és megoldások kiváló szállítójává nőttük ki magunkat. Ekképpen pedig csatorna-partnereink számára olyan szolgáltatást, támogatást és technikai know-how-t biztosítunk, amellyel a lehető legtöbbet tudják kihozni ebből a piac lehetőségből.”

A SIPHON

A SIPHON megoldásai olyan csatorna-partnerek számára kerültek kialakításra, akik felhőalapú vagy helyhez kötött UC technológiát, megoldásokat és szolgáltatásokat keresnek. A szolgáltatókkal és viszonteladókkal folytatott munkája során a SIPHON egyedülálló készségeket halmozott fel és kamatoztatott professzionális és műszaki támogató, valamint a megoldásokat kutató mérnöki szolgáltatásai révén. Így megbízható technológia-előmozdító partnerré nőtte ki magát az iparág számos kulcsfontosságú UC-érdekeltje szemében.

A SIPHON ma élenjáró az UC innováció területén: az elosztási csatorna olyan résztvevői számára nyújt támogatást, akik ügyfeleiket teljes körű UC élményben kívánják részesíteni. Ez magában foglalja a „Microsoft Lync/Skype for Business” alkalmazást és a video- és kollaborációs megoldások sokaságát. A SIPHON beszállítója többek között a BroadSoft, a Polycom, a Lifesize, az Oracle, az AudioCodes, a Panasonic, a Yealink és a Dubber. Csatorna-partnerei között tudja pedig a következőket: Gamma, essensys, exponential-e, Freedom, Tancroft és Esprit Telecom.

A SIPHON és szállítói

Beszállítói partner felhőalapú szolgáltatásokban – BroadSoft

„A SIPHON továbbra is rendkívüli felkészültségről tesz tanúbizonyságot a csatorna-partnerek szerződtetése, integrálása és útjára indítása tekintetében. Ehhez nyújt teljes körű BroadCloud szolgáltatást a kapcsolódó alkalmazásokkal együtt. Ma több mint 20 egyesült királysági partnert segít a széles portfóliójú hosztolt telefónia, UC és kollaborációs szolgáltatások/alkalmazások KKV-k és a középpiaci ügyfél-szegmens felé történő értékesítésében. A felhő kiszélesedésével és a megfelelő csapat bővülésével a SIPHON kiváló helyzetbe kerül ahhoz, hogy a mostani eredményekre építve 2017-ben még ennél is nagyobb sikerre tegyen szert”.  Andy Bannister, BroadCloud értékesítési igazgató (Egyesült Királyság és Írország), BroadSoft.

Microsoft UC beszállítói partner – AudioCodes

„A SIPHON-ban egy igazi, a hozzáadott értéket képviselő disztribútorra találtunk. Hozzájárul ahhoz, hogy az AudioCodes bővítse új partnerei körét, és növelje egy kulcsfontosságú terméke, a „Session Border Controllers (SBC)” kivetített értékét az Egyesült Királyságban. A SIPHON lehetővé tette számunkra, hogy részt vegyünk a rendszeres képzéseiken és az AudioCodes termékeket fókuszpontba emelő ügyféllátogatási napokon. Az értékesítő csapat felkarolta az általunk javasolt értékesítési lehetőségeket. A technikákat fejlett termékismeretükkel vegyítve ez pedig nem mindennapi teljesítményjavulást eredményezett mind a bevétel, mind a kiszállított tételek tekintetében.” – Ewan Haig, Egyesült Királyságért felelős országmenedzser, AudioCodes

Csatorna-partner felhőalapú szolgáltatásokban – hSo

„Mindamellett, hogy igen rugalmas és együttműködő partner, a SIPHON a BroadSoft technológiák területén olyan tapasztalattal és tudással bír, amelynek nincsen párja az UC piacán. Azáltal, hogy ügyféltalálkozóinkon is társunk, csak tovább erősíti a közös partneri viszony komolyságát. Mindez pedig az általa eddig is nyújtott, elsőrangú kereskedelmi és technikai támogatás „non plus ultrája”. Kulcsfontosságú volt a számunkra, hogy a SIPHON megoldást tudott nyújtani a skálázhatósággal kapcsolatosan felmerülő problémánkra. Ennek lényege az volt, hogy a teljes felhasználói bázist – egy bizonyos felhasználói szám elérése után – átmigráljuk egy dedikált BroadWorks platformra. A SIPHON által javasolt professzionális szolgáltatások sora megint cask „hab volt a tortán” a vadonatúj hosztolt környezet lehetővé tételében és a telepítésben. A SIPHON minden egyes lépésünket megkönnyítette: ennek eszközéül szolgáltak a képzések is, amelyeknek köszönhetően csapatunk teljes mértékben birtokába került annak a tudásnak, amely önjáróságához nélkülözhetetlen.” – Avner Peleg, üzletfejlesztési igazgató, hSo.

Case studies http://www.siphonnetworks.com/siphon-customers.php

Amit a Nuvias Groupról tudni kell

A kiemelt értékkel bíró disztribútori szolgáltató, a pán-EMEA-régióbeli Nuvias Group újragondolja a nemzetközi szakértői disztribúciót az IT világában. A vállalat platformot hozott létre az EMEA-szerte konzisztens, kiemelt értékkel bíró, szolgáltatás-alapú és megoldásokban gazdag javaslatnyújtásra. Mindezzel pedig lehetővé teszi a partnerek és a beszállítói közösség tagjai számára, hogy ügyfeleiknek kivételes üzleti értéket nyújtsanak, miközben új standardokat állít fel a sikeres elosztási csatorna kategóriájában.

A Csoport a tagjai között köszöntheti mára a biztonságra specializálódott, hozzáadott értéket képviselő disztribútorként tevékenykedő, díjnyertes Wick Hill-t, és az ugyancsak díjnyertesZycko-t, amely az EMEA-régióbeli disztribúció szakértőjeként a korszerű hálózatépítésre koncentrál. És most már a Csoporthoz tartozik a SIPHON Networks is, amely az UC-megoldásokat és a technológiát a csatorna számára lehetővé tévő szereplőként kapott kitüntetést. Mindhárom vállalat bizonyította már a tapasztalatát a világklasszis beszállítóktól származó innovatív technológiai megoldások biztosításában. Ráadásul hasonlóan eredményesen tevékenykedtek a beszállító partnerek és ügyfelek felé nyújtandó piaci növekedés elérésében. A Csoportnak 21 regionális irodája van szerte az EMEA régióban, amelyeken keresztül további országokat is kiszolgál. Forgalma meghaladja a 350 millió amerikai dollárt.

Website Promotion

Website Promotion
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.