Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 1128775

Kögel Trailer GmbH Am Kögel-Werk 1 89349 Burtenbach, Germany http://www.koegel.com
Contact Mr Maximiliam Franz +49 8285 8812318
Company logo of Kögel Trailer GmbH

Steeds in topconditie: Kögel verbetert zijn Aftermarketservice

(PresseBox) (Burtenbach, )
De Aftermarket-afdeling van Kögel garandeert dat de trailer gedurende zijn volledige levensduur een duurzame en gunstige transportoplossing blijft. Om deze service nog beter te maken, heeft Kögel het programma Kögel Original Parts geïntroduceerd, waardoor de online-diensten zoals onderdelenshop en service-zoeken verder worden geoptimaliseerd.

Kögels omvangrijke serviceaanbod Kögel All-round is volledig in lijn met het ondernemingsmotto ‘Economy meets Ecology – Because we care‘. Daarbij hoort dat een transportoplossing van Kögel niet alleen als nieuw voertuig voldoet aan de wensen van de klant naar een tegelijkertijd rendabele en duurzame transportoplossing. Een trailer van Kögel moet deze belangrijke vereisten garanderen over zijn volledige levenscyclus. De Aftermarket-afdeling van Kögel garandeert dat voertuigen van Kögel voldoen aan deze hoge eisen van onze klanten. Daarvoor heeft de voertuigfabrikant uit Burtenbach zijn portfolio aan onderdelen verder geoptimaliseerd en de digitale services sterk uitgebreid.

Permanent geopend: Kögel Parts Shop met meer dan 11.000 onderdelen

Een cruciale rol daarin speelt de Kögel Parts Shop, die 24 op 24 en zeven dagen op zeven bereikbaar is op parts.koegel.com. Daar hebben de klanten steeds toegang tot meer dan 11.000 onderdelen in premiumkwaliteit. Nu hebben de klanten van de Kögel Parts Shop bovendien de mogelijkheid om moderne betalingsmethoden zoals overschrijving, kredietkaart of de online betaaldienst PayPal te gebruiken, wat de gebruiksvriendelijkheid en verwerkingssnelheid aanzienlijk verhoogt. Bovendien is er nu ook een interface van het Kögel klantenportaal voor het tracken van de dienstverlener. De klant kan zo op elk ogenblik nakijken wanneer zijn verzending aankomt. Tijdens de IAA Transportation ontvangen bezoekers van de Kögel-stand een kortingvoucher voor hun online bestellingen.

Met Kögel Original Parts behoudt de trailer zijn waarde

Bovendien vergroot het programma Kögel Original Parts het aanbod aan onderdelen. Het omvat in het bijzonder zogenaamde Fast-Movers, dus onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage zoals remschijven, -voeringen en -cilinders, schokdempers en luchtveerbalgen, die in vergelijking met andere onderdelen vaak worden gebruikt. Deze vervangingsonderdelen, die dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen hebben, beschikken over een bijzonder hoge stabiliteit en een zo laag mogelijk gewicht. Daardoor hebben klanten de mogelijkheid om de technische toestand van de trailer op het niveau van een nieuw voertuig van Kögel te houden - met dezelfde positieve uitwerking op de bedrijfskosten en het waardebehoud van de trailer.

Nieuwe reparatievideo’s helpen bij het inbouwen van onderdelen

Ook het inbouwen van de onderdelen in de onderhoudsvriendelijke voertuigen van Kögel is geen heksenwerk. Daarbij helpen ook de gloednieuwe reparatievideo’s naar aanleiding van de IAA Transportation. Ze bieden alle vlootbeheerders waardevolle en eenvoudig verklaarde instructies, waarvan de bezoekers zich eveneens aan de beursstand van Kögel kunnen overtuigen. De filmpjes zijn voor iedereen beschikbaar via onder meer het YouTube-kanaal van Kögel of op www.koegel.com in de rubriek reparatie-instructies. Ze omvatten eerste belangrijke componenten zoals de reparatie van een remvoering en de schijfrem inclusief hub-unit.

Met enkele klikken naar de dichtstbijzijnde servicepartner

Een online dienst die bijzonder gebruiksvriendelijk is, is de nieuwe service-zoekfunctie via de Kögel-website www.koegel.com. Indien een reparatie nodig is, kan de bestuurder of de dispatcher via deze online dienst uiterst snel en op een heel gemakkelijke manier de beste Kögel servicepartner in de buurt van het voertuig of langs de route vinden. Daarbij biedt Kögel als marktleider in de trailersector met ongeveer 1.000 gekwalificeerde bedrijven over heel Europa een enorm hoge bereikbaarheid - en het netwerk wordt in het bijzonder langs verkeersknooppunten steeds verder uitgebreid. Deze uitbreiding omvat onder andere Kögels eerste eigen publieke garage, die zich aan de moederfabriek in Burtenbach bevindt. Daar hebben klanten vanaf nu de mogelijkheid alle gangbare vormen van onderhoud en reparatie aan trailers van alle merken te laten uitvoeren.

Steeds operationeel en steeds weer het origineel

“Met deze sterke focus van de Aftermarket op moderne digitale diensten creëert Kögel een aanzienlijke meerwaarde voor klanten - helemaal in lijn met het ondernemingsmotto ‘Economy meets Ecology – Because we care‘. Zo garanderen we dat onze trailers op elk moment klaar zijn om te starten en verzekeren we dat de waarde over de hele levensduur wordt behouden - zo blijft uw voertuig wat het is: een kwaliteitsproduct en een origineel,” zegt Anton Bigelmaier, Afdelingsmanager After Market. Aan de thematische Aftermarket-zone bij de Kögel-stand F14 in hal 27 kunnen klanten zich laten overtuigen van het prestatievermogen van de nieuwe online diensten.

Website Promotion

Website Promotion

Kögel Trailer GmbH

Kögel is een van de toonaangevende trailerfabrikanten in Europa. Met zijn bedrijfsvoertuigen en transportoplossingen voor de expeditie- en bouwsector biedt de onderneming al ruim 85 jaar lang door ingenieurs ontworpen kwaliteit op wielen "Made in Germany". Kögel ziet het als zijn verantwoordelijkheid om transport- en logistieke processen milieu- en klimaatvriendelijk vorm te geven met instemming van politiek en klanten. Het ondernemingsmotto "Economy meets Ecology - Because we care" is een belofte. Kögel ondersteunt alle klanten met uitstekende expertise, diepgaande kennis van de branches en producten met een lichtgewicht constructie die vooral lang meegaan en ecologisch en economisch duurzaam zijn. Het hoofdkantoor en de hoofdproductielocatie van Kögel Trailer GmbH bevinden zich in het Beierse Burtenbach. Kögel heeft bovendien fabrieken en locaties in Ulm (D), Duingen (D), Choceň (CZ), Verona (IT), Gallur (ES), Kampen (NL), Corcelles-en-Beaujolais (FR), Schärding (AT), Padborg (DK) en Moskou (RU).

www.koegel.com

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.