Kögel exposeert op de Transport Compleet Hardenberg 2020

Koegel Box Transport Compleet (PresseBox) ( Burtenbach, )
  • De speciaal voor de Benelux-markt uitgeruste Kögel Box-oplegger scoort bij transportbedrijven door zijn robuustheid en flexibiliteit
  • Ronald Kroesen, Managing Director Kögel Benelux, Arjan Stolk, Area Sales Manager Zuidwest-Nederland, Dirk Boer, Manager Used en verkoop nieuw Noord / Noord West Nederland en Mark Engelen, Directeur Noordwest-Europa Key Account Management, zijn ter plaatse om geïnteresseerden te woord te staan
Op de Transport Compleet in Hardenberg presenteert Kögel dit jaar zijn productportfolio voor de transport- en constructiebranche. Van 24 tot en met 26 maart 2020 kunnen de bezoekers bij Kögel een speciaal voor de Benelux-markt voor geconfigureerde Kögel Box in detail onder de loep nemen.

Kögel Box

Hét highlight op de beursstand is de Kögel Box. Deze box voor droge vracht met 20 millimeter dikke multiplexwanden en een 40 millimeter dik isolerend dak uit eigen productie garandeert een perfecte bescherming voor temperatuurgevoelige goederen. De 30 millimeter dikke multiplexvloer is ontworpen voor een asbelasting van 7.200 kilogram zware heftrucks. Dankzij zijn uniforme modules, constructie-elementen, componenten en het standaard versterkte chassis met 15 Ton’s nek en aangelaste 720 millimeter lange stalen Tranenplaat aan de achterzijde op de vloer voor het inrijden met Heftrucks is het robuuste chassis uit het modulaire systeem van Kögel bestand tegen elke heftruck. Bovendien beschikt de Kögel Box standaard over het ladingzekeringscertificaat volgens DIN EN 12642 Code XL. De box oplegger biedt een optimale transportkwaliteit en beschermt tegen zowel weersinvloeden als diefstal. Met talloze uitrustingsopties is bovendien een hogere mate van individualisatie van het voertuig volgens de betreffende behoeften van de klant mogelijk. De op de Transport Compleet Hardenberg 2020 geëxposeerde Kögel Box is bijvoorbeeld voorzien van een speciaal voor de Benelux-markt voor geconfigureerde individuele uitrusting, waaronder bijvoorbeeld een twaalf millimeter dikke en 1.250 millimeter hoge beschermende multiplexplaat aan de binnenkant van het kopschot. Voor snel en eenvoudig laden en lossen is een onderschuifbare laadklep met een hefvermogen van 2.000 kilogram gemonteerd. Verder is het demonstratiemodel uitgerust met stalen stootbuffers voor een betere bescherming bij aanrijdingen. Als bescherming tegen heftrucks is aan de achterzijde, over de gehele breedte van de oplegger een acht millimeter dik verzinkt stalen hoeklijn gemonteerd. Een rij stalen combi-vastzetrails helpt bij de optimale deelladingzekering. Tot de individuele uitrusting behoren verder nog een aslift, een stalen verlichtingsbalk en nog veel meer.
Für die oben stehenden Pressemitteilungen, das angezeigte Event bzw. das Stellenangebot sowie für das angezeigte Bild- und Tonmaterial ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmeninfo bei Klick auf Bild/Meldungstitel oder Firmeninfo rechte Spalte) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber der Pressetexte sowie der angehängten Bild-, Ton- und Informationsmaterialien.
Die Nutzung von hier veröffentlichten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Bei Veröffentlichung senden Sie bitte ein Belegexemplar an service@pressebox.de.