Nyhet: Fotoböcker med högglans

Under 2011 utökar FotoInsight sittsortiment med fotoböcker med högglans. Högglansbehandlingen är en produktinnovation som gör färgerna intensivare, klarare och mer lysande. Fotoböckerna förses med en speciell, glänsande beläggning.

Cambridge, CB4 1ZP, (PresseBox) - Göteborg. 29 april 2011. - Under året utökar FotoInsight sitt sortiment med högglans. Den nya högglansen är inte baserad på glansigt papper som hos andra tillverkare utan görs istället genom en förädling av boksidorna. I ett ytterligare arbetssteg i anslutning till trycket värms en PU-beläggning upp och skapar jämna och beständiga fotoboksidor. På så tätt lyser färgerna ännu klarare och tydligare.

Individuell design och beställning görs som vanligt med FotoInsights beprövade designprogram. Högglans är tillgängligt i fotoboksformaten stor, panorama och XL. För en fotobok A4 (porträtt eller panorama) med 26 sidor blir den extra kostnaden kr 50 en http://fotoinsight.se/.... Catalina Martinez på FotoInsight säger: "De nya fotoböckerna med högglans är klara i god tid inför Mors dag för alla som vill glädja sin mor med lite extra glans.”


Miljövänlig mångfald

Fotoböcker med högglans finns i formaten stor (ca A4) porträtt och panorama samt XL (ca 30 x 30 cm) med 26 till 154 sidor. CEWE:s fotoböcker tillverkas på papper som uppfyller reglerna enligt FSC (Forest Stewardship Council) för miljövänligt skogsbruk.

Individuellt tillverkade CEWE-fotoböcker håller lika länge som fotoböcker som man köper i bokhandeln. De använda materialen håller i 100 år enligt tillverkarens garantier. Med högglans ser inte bara sidorna i fotoböckerna bättre ut, ytan får dessutom ett extra skydd.

VD för FotoInsight, Klaas Brümann, kommenterar de nya fotoböckerna med högglans så här: “Efter att ha introducerat fotoböcker tryckta med den marknadsledande upplösningen på 300 dpi och fotoalbum på fotopapper erbjuder FotoInsight nu en tredje serie av fotoböcker med högglans. De är perfekta för alla som letar efter tryckta fotoböcker med en ädel glans. Med hundratals storlekar och format med olika finish och från 26 till 154 sidor erbjuder FotoInsight en CEWE-fotobok passande för varje tillfälle.”

FotoInsight Limited

FotoInsight Limited grundades i september 2003 i den europeiska högteknologiregionen Cambridge som ett brittiskt-tyskt joint venture. Bildtjänsteföretaget erbjuder en bekväm internettjänst för framkallning av digitala bilder och planscher samt för tryck av bildkalendrar, bilddukar och bildpresenter med Windows, Linux och Mac OS. De bilder som beställs från FotoInsight framkallas i fem moderna fotolabb i fyra olika länder. Bildtjänsteföretaget på internet har vuxit snabbare än fotobranschen år efter år och erbjuder sina tjänster på sju språk i 32 länder.

Press releases you might also be interested in

Subscribe for news

The subscribtion service of the PresseBox informs you about press information of a certain topic by your choice at a choosen time. Please enter your email address to receive the email with the press releases.

An error occurred!

Thank you! You will receive a confirmation email within a few minutes.


I want to subscribe to the gratis press mail and have read and accepted the conditions.