Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 933900

FairFair GmbH Max-Eyth-Straße 19 72644 Oberboihingen, Germany http://www.paintexpo.de
Contact Ms Doris Schulz +49 711 854085
Company logo of FairFair GmbH
FairFair GmbH

PaintExpo 2020’ye yoğun talep var!

Bir Dünya Lideri: 8'inci Endüstriyel Kaplama Teknolojisi Ticaret Fuarı 21 - 24 Nisan 2020, Karlsruhe, Almanya

(PresseBox) (Oberboihingen, )
Hem katılımcı hem de ziyaretçi sayısının yanı sıra uluslararasılık açısından da kırdığı yeni rekorlarıyla yedinci endüstriyel kaplama teknolojisi lider ticaret fuarının sona ermesinden birkaç ay sonra PaintExpo 2020 için şimdiden 19 ülkeden 304 şirket stand alanını rezerve etmiş durumda. Buna göre kiralanan net sergi alanı, bir önceki etkinliğin yaklaşık yüzde 74ü olan 11.536 metrekareyi buluyor ve bize yaklaşmakta olan PaintExpo'nun yine bir öncekinden daha büyük gerçekleşeceğini gösteriyor. 

21-24 Nisan 2020 tarihleri arasında sekizincisi düzenlenecek olan PaintExpo, bir kez daha yenilikler, uygulamalar, geleceğin endüstriyel kaplama teknoloji ve trendleri için tüm ürün ve hizmet yelpazesini kapsayan bir vitrin niteliğini taşıyacak. Bu küresel anlamda benzersiz katılımcı yoğunluğu, tüm dünyadaki fason ve in-house boya firmaları için büyük bir cazibe sağlıyor. 2018 yılında 88 ülkeden tam 11.790 sektörel ziyaretçi (yüzde 12 artış) Karlsruhe'ye geldi. Bunların 1/3ünden fazlasını yabancı ziyaretçiler oluşturmaktaydı. Üstelik gelen ziyaretçilerin çoğunun çantasında hazır iş ve projeler vardı. Caldan Service GmbH. Genel Müdürü Frank Berg, konuyla ilgili açıklamasında şöyle diyor “Biz Asya ve Amerika'da da birçok fuara katılıyoruz. Ancak ürünler, katılımcılar ve  gelen ziyaretçilerin kalitesine bakılacak olursa, PaintExpo’nun dünya çapında en öndeki ticaret fuarı olduğunu söyleyebilirim. 2020'de tekrar katılacağız.” İsviçre’den Winterthur Instruments AG'nin CEO'su Prof. Dr. Nils A. Reinke ise: “Yedi yıl önceki kuruluşumuzdan bu yana PaintExpo'ya katılıyoruz ve inanıyoruz ki bu katılım firmamızın gelişimi için çok büyük önem taşıyor. Burada ürünlerimizin tanıtımını yapabileceğimiz ideal bir platform mevcut. Ayrıca geniş ziyaretçi yelpazesi de bize çok fazla girdi sağlıyor ve bu da ürünlerin daha da geliştirilmesi için önemli bir faktör” diyor.

Bu değerlendirmelerin diğer birçok firmanınkiyle örtüşmesi, fuarın başlamasından 17 ay önce kesinleşen katılımcı listesini açıklıyor bize: 19 ülkeden 304 şirket, 2020 yılında yapılacak olan sekizinci PaintExpo için fuar alanlarını daha şimdiden rezerve etmiş ve erken rezervasyonun seçenek avantajlarından yararlanmış durumda. 2018’deki etkinliğin yaklaşık yüzde 74üne denk gelen 11.536 metrekare net sergi alanı için oluşan güçlü erken talep, PaintExpo'nun sektörde bir küresel buluşma noktası olarak öne çıkan konumunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Odakta geleceğe yönelik kaplama teknolojileri var

Fuar organizatörü FairFair GmbH Genel Müdürü Jürgen Haußmann, PaintExpo'nun ziyaretçiler açısından da iyi bir şekilde gelişmeye devam edeceğine inanıyor: “Sanayilerde ve ülkelerde çeşitli farklılıklar ve gelişmeler mevcut da olsa, son derece önemli bir sektör olarak boya ve kaplama teknolojisi başarıda önemli bir faktördür.” Dolayısıyla hem in-house işlem yapan firmalar ve hem de fason kaplama firmaları, sürekli olarak yeni gereksinimlere uyum sağlamaya çalışmakta. Kalite, verimlilik ve esneklik konusunda artan müşteri taleplerine ek olarak, sürdürülebilirlik kadar gelişmiş malzeme ve kaynak verimliliği de dikkate alınan faktörler arasında. Bundan başka sürekli gelişen dijitalleşme ve üretim süreci ağları, yeni materyallerin ve malzeme kombinasyonlarının kullanımı ve bireyselleşmeye yönelik trendler de var.

“Metal, plastik, ahşap, cam, kompozit veya tüm diğer malzemeler için,  önümüzdeki PaintExpo’da katılımcılarımız gelen ziyaretçilere özelleştirilmiş, benzersiz ve inovatif bir sürü ürün, süreç ve çözüm sunabilecek.” diyor Jürgen Haußmann emin bir şekilde.

Dünyanın önde gelen endüstriyel kaplama teknolojisi fuarı sergi yelpazesi, yaş boyama, toz kaplama ve Coil Coating tertibatlarını, uygulama sistemlerini ve sprey tabancalarını, yaş ve toz boyaları,  otomasyon ve konveyör teknoloijlerini, arındırmayı, ön işlemleri, kurutma ve sertleştirmeyi, çevre korumayı, basınçlı havayı, hava akımı ve atık hava temizlemeyi, su hazırlamayı, geri dönüşüm ve atık yönetimi teknolojilerini, sarf malzemesi, yedek parça, ölçüm ve test cihazlarını, kalite güvenceyi, fason boyamayı, boya çıkarmayı, baskıyı, çeşitli hizmetleri, ambalajlamayı ve mesleki bilgileri içeriyor.

Daha fazla bilgi ve şu ana kadar kesinleşen katılımcı listesi için www.paintexpo.de web sitesini ziyaret ediniz.

Resim Kaynak: PaintExpo

Bir adet baskı nüshası veya yayına ait bağlantı için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Editoryal ofisler ve görsel talebi için İletişim:

SCHULZ. PRESSE. TEXT, Doris Schulz, Gazeteci, (Alman Gazeteciler Birliği), Landhausstrasse 12, 70825 Korntal, Almanya, Telefon +49 (0)711 854085, ds@pressetextschulz.de , www.schulzpressetext.de
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.