Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 984948

FairFair GmbH Max-Eyth-Straße 19 72644 Oberboihingen, Germany http://www.paintexpo.de
Contact Ms Doris Schulz +49 711 854085
Company logo of FairFair GmbH
FairFair GmbH

Kaplama Süreçleri Güncel Beklentilere Uymalı

8. Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Lider Dünya Fuarı 21-24 Nisan 2020 Karlsruhe Almanya

(PresseBox) (Oberboihingen, )
İşlenen yüzeyin kalitesi, hem ürünlerin başarısı hem de dolaylı yoldan üreticilerin rekabet gücü üzerinde belirleyici bir role sahip. Endüstriyel kaplama teknolojisi bu nedenle öteden beridir önemli bir katma değer sağlamakta. Hem kurum içi kaplama yapan üreticiler hem de fason kaplamacılar, proseslerine adapte etmek zorunda oldukları değişmiş ve yeni şartlarla her gün karşı karşıya kalmaktadır. İşte tüm bu sorunlara cevap sağlayacak olan dünyanın en kapsamlı ve geleceğe yönelik çözüm yelpazesi, PaintExpo tarafından 21 - 24 Nisan 2020 tarihleri arasında Karlsruhe Sergi Merkezi'nde sunulacak. Sergi portföyü, ön işlemlerden kalite kontrole ve paketlemeye kadar tüm adımları içeriyor.

Sektörü ne olursa olsun, günümüzde hep çeşitli yeni endüstriyel trend ve değişimlerle karşı karşıya kalmakta üreticiler. Yeni imalat teknolojileri, yeni ve değiştirilmiş malzemelerin ve kombinasyonların kullanımı, ürün ömürlerinin kısalması, parti büyüklüklerinin ufalması, ürünlerin kişiselleştirilmesi, yasal değişiklikler, dijital dönüşüm, katılaşan enerji verimliliği ile iklim koruma hedeflerinin de aralarında bulunduğu gelişme ve trendler, kaplama teknolojisini de mutlaka önemli oranda etkiliyor.

Karmaşık işlemler, yoğun bilgi birikimi gerektirir

Bunlar arasında bazı gelişmeler eskiden beri süregelmekte olsa da neticede halen firmaların rekabet gücünü etkilemekte. Dolayısıyla uzun vadeli ticari başarı, üretimde bu değişikliklere ne kadar iyi ve ne kadar hızlı cevap verildiğine bağlı sayılır. Kaplama proseslerinin sürekli olarak gelişime uyarlanması veya optimizasyonu mecburi hale gelmiş durumda. Çok sayıda birbirine bağlı üretim adımından oluşan işlemlerin karmaşıklığı, üreticilerin trendler, teknolojiler ve yeni gelişmeler hakkında tüm süreç zinciri boyunca kapsamlı bilgiye sahip olmalarını mutlaka şart koşuyor. PaintExpo, 21 - 24 Nisan 2020 tarihleri arasında Karlsruhe Sergi Merkezi'ndeki bu çapraz teknoloji ve sektörler arası genel bakışı, dünyada başka hiçbir yerde bulunamayacak kadar geniş ve güncel bir organizasyonla sunacak.

Katılımcı listesine bir göz atacak olursak, PaintExpo'nun bu yüksek standardı karşıladığını kolaylıkla görebiliriz: 2019 Ağustos sonu itibariyle, pazar ve teknoloji liderleri de dahil olmak üzere 22 farklı ülkeden toplam 450'yi aşkın firmanın standlarını garantilediği bu dünya lideri endüstriyel kaplama teknolojisi fuarının sergi portföyü, yaş, toz ve UV kaplama ile rulo kaplama teknolojilerindeki tüm işlem adımlarını kapsıyor. Kaplanacak malzemeler metal, plastik, ahşap veya ahşap esaslı malzemeler, cam ve seramikten malzeme kombinasyonlarına kadar çeşitlilik gösteriyor. FairFair GmbH Genel Müdürü ve PaintExpo organizatörü Jürgen Haußmann, konu ile ilgili demecinde, “Hem fason boyama ve hem de kurum içi boyama yapan şirketlerden gelen ziyaretçiler, böylesine yoğun bir tedarikçi ve teknolojiler toplamında, kendi bireysel ihtiyaçlarına yönelik çözümler ile ilgili en verimli ve en özel bilgilendirmeyi almaya ve en uygun yatırım kararlarını vermeye imkan bulacaklar” diyor.

Ön işlemden kalite kontrolüne kadar

Kalite, esneklik, malzeme, enerji ve maliyet verimliliği konusundaki artan taleplere cevaben, her alanda geleceğe yönelik çözümler sunan  katılımcılar, örneğin klasik yaş kimyasal ön işlem ve alternatif prosesler için yeni ve devrimsel gelişmeleri portföylerinde bulunduruyorlar. Tesis ve uygulama teknolojisi alanlarında, kaplama veya kaplama işlemlerinin simülasyonu da dahil olmak üzere optimize edilmiş yeni çözümler, geliştirilmiş enerji ve malzeme verimliliği sağlıyor. Bir başka odak noktası da üretimdeki esnekliği, enerji verimliliğini artırmak olduğundan, hem  konvansiyonel basınçlı havayla kurutma çözümlerini, hem de yoğuşma ve UV kurutma gibi alternatif yöntemleri kapsıyor. Robot boyama, tekrarlanabilir kaliteyi sağlamak konusunda orta ve küçük işletmeler açısından gitgide daha önemli bir rol oynuyor. Dolayısıyla otomasyon alanındaki yeni konseptler, bu şirketlere esnek çözümlerle düşük maliyetli giriş sağlıyor. Fakat PaintExpo katılımcıları, sadece süreçlerin optimizasyonu için inovasyonlar, tesis, uygulama ve konveyör, kurutma, otomasyon, dijitalleşme ve kalite kontrolü gibi konular sunmakla kalmayacaklar: Aynı zamanda yüksek verimlilik ve işlem güvenliği sağlayan yeni özellikler, örneğin basınçlı hava tedariki, askı ve maskeleme çözümleri ile paketleme çözümleri de tanıtılmayı beklemekte. Jürgen Haußmann ekliyor: "Yeni ve  geliştirilmiş ürünler yelpazesinin, ayrıca teknolojilerin ve süreçlerin geniş yelpazesinin, gelen ziyaretçilerimize üretimlerini geleceğe odaklı tasarlama ve uyarlama konusunda çok çeşitli ivme ve yaklaşımlar sağlayacağına inanıyoruz".

Daha fazla bilgi, tüm katılımcı portföyü ve şu ana kadar kesinleşen katılımcı listesi için www.paintexpo.com web sitesini ziyaret ediniz.
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.