Exolon Group: Axpet® en Vivak® in een nieuwe look

Nieuwe logo's voor twee bekende merken van de Exolon Group

Neues Logodesign für Axpet® PETA Massivplatten
(PresseBox) ( Tielt, België, )
Nieuw jaar – nieuw design: de merken van de Exolon Group, Axpet® en Vivak®, zijn typografisch aangepast aan het corporate design van Exolon.

De optische make-over van Axpet® en Vivak® behoort tot de uitgebreide brand-changecampagne van de Exolon Group 2021 met betrekking tot de merken van alle productseries.

De producten zelf zijn niet veranderd: Axpet® en Vivak® zijn transparante resp. translucente massieve polyester- en copolyesterplaten waarmee door de eenvoudige vormbaarheid ook veeleisende driedimensionale ideeën gerealiseerd kunnen worden.

Vivak®-platen zijn gemaakt van de grondstof PETG. Ze zijn licht, extreem breukvast en hebben een zeer goede transparantie. Bovendien is Vivak® weerbestendig en, afhankelijk van de uitvoering, UV-vast. Dankzij het goede brandgedrag zijn de polyesterplaten een veilige oplossing voor vele toepassingen. Eenvoudig omvormen bij lage temperaturen bespaart energie en zorgt tegelijkertijd voor kortere cyclustijden in de productie.

Het toepassingsspectrum van Vivak®-platen is breed: van dieptrekobject tot winkelinrichting of in de medische sector. De polyesterplaten combineren een hoogwaardige uitstraling met overtuigende verwerkingseigenschappen. De platen kunnen worden gebruikt voor de presentatie, opslag en het vervoer van voedingsmiddelen.

Axpet®-platen overtuigen door hun uitstekende koudbuigeigenschappen, hun zeer goede chemische bestendigheid, hun flexibiliteit en hun constante hoge kwaliteit. Door hun gemakkelijke en goedkope verwerking bieden ze een echt alternatief voor andere hoogwaardige kunststofplaten.

Axpet® is door zijn goede brandklasse bijzonder geschikt voor gebruik binnenshuis, zoals voor POS-toepassingen, posterbeschermingen, aanplakborden, wegwijzers, houders en dienbladen voor levensmiddelen, decoratieve toepassingen of de verpakking van levensmiddelen. De eenvoudige bewerking en zeefdruk van het materiaal maken individuele vormgevingsmogelijkheden mogelijk.

Beide producten kunnen worden bewerkt met in de handel verkrijgbaar gereedschap. Bovendien zijn ze halogeenvrij en recyclebaar.

Afbeeldingen:

Nieuwe look voor Axpet® en Vivak®

 
Für die oben stehenden Pressemitteilungen, das angezeigte Event bzw. das Stellenangebot sowie für das angezeigte Bild- und Tonmaterial ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmeninfo bei Klick auf Bild/Meldungstitel oder Firmeninfo rechte Spalte) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber der Pressetexte sowie der angehängten Bild-, Ton- und Informationsmaterialien.
Die Nutzung von hier veröffentlichten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Bei Veröffentlichung senden Sie bitte ein Belegexemplar an service@pressebox.de.