Doorontwikkelde ECOSTAR serie bepaalt de norm

De BITZER ECOSTAR serie biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden dankzij de toerentalgeregelde compressor en de eveneens toerentalgeregelde condensatorventilatoren

BITZER ECOSTAR – condensing units van de volgende generatie
(PresseBox) ( Sindelfingen/Schkeuditz, )
Optimale energiezuinigheid, complete uitrusting, comfortabele bediening: de ECOSTAR modellen van BITZER bepalen de norm in het segment compacte, luchtgekoelde condensing units. BITZER heeft de beproefde ECOSTAR technologie nu consequent doorontwikkeld door de uitrusting op tal van punten uit te breiden.

Zo is bijvoorbeeld het bedieningscomfort verfijnd: daarvoor werd de software geoptimaliseerd voor zowel de regeling van de installatie als voor het evalueren van de operationele gegevens. Een datalog registreert elke twee minuten alle negentien parameters van de installatie en slaat deze waarden op voor een periode van vier weken. Per modbus zijn deze meetgegevens met een tablet-pc of notebook eenvoudig uit te lezen.
Voor bedrijfszekerheid zorgt het vooraf geïnstalleerde monitoringsysteem: dit bewaakt voortdurend het toepassingsgebied van de installatie en waarschuwt onder meer automatisch voor vloeistofslag. Een overzichtelijke WEB-interface vereenvoudigt het programmeren en inregelen van de installatie. Daarmee kunt u ook de actuele bedrijfs- en statusinformatie opvragen – rechtstreeks op het display van de ECOSTAR of comfortabel op uw computer via WiFi.
Ook de hardware biedt een waaier aan nieuwigheden. Een daarvan bevindt zich bijvoorbeeld in het hart van de robuuste weerbestendige behuizing: daar zorgt nu een NEW ECOLINE VARISPEED zuigercompressor voor hoge koelprestaties. De ECOSTAR is daarmee nog veelzijdiger en inzetbaar met het complete scala gangbare koudemiddelen.

De NEW ECOLINE VARISPEED garandeert de hoogste energiezuinigheid
Tegelijk garandeert de NEW ECOLINE VARISPEED de hoogste energiezuinigheid dankzij traploze toerentalregeling door middel van een frequentieomvormer. Het vergrote bedieningsdisplay ondersteunt nu zeven talen, waaronder Russisch, Fins en Turks. Daarnaast bevinden zich aan boord van de twee grootste ECOSTAR modellen, de 4DES/4CES, minichannel-condensors. Door toepassing van deze condensortechnologie kon de vulhoeveelheid koudemiddel aanzienlijk worden verlaagd. De inbedrijfname van de BITZER condensing units blijft ondertussen onveranderd eenvoudig: alle componenten van de ECOSTAR zijn vooraf volledig gemonteerd en ingesteld.
The publisher indicated in each case is solely responsible for the press releases above, the event or job offer displayed, and the image and sound material used (see company info when clicking on image/message title or company info right column). As a rule, the publisher is also the author of the press releases and the attached image, sound and information material.
The use of information published here for personal information and editorial processing is generally free of charge. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In the event of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.