Nokia ilmoittaa muutoksesta hallituksensa kokoonpanossa

Espoo, (PresseBox) - Nokia ilmoitti tänään, että Vivek Badrinath on ilmoittanut yhtiölle jättäytyvänsä Nokian hallituksesta välittömästi johtuen hänen nimityksestään Vodafonen Afrikan, Lähi-idän ja Aasian ja Tyynenmeren alueen johtajaksi. Ilmoituksen myötä Nokian hallitus koostuu seuraavasta kahdeksasta (8) jäsenestä vuoden 2017 varsinaisen yhtiökokouksen päättymiseen saakka: Risto Siilasmaa (puheenjohtaja), Olivier Piou (varapuheenjohtaja), Bruce Brown, Louis R. Hughes, Jean C. Monty, Elizabeth Nelson, Carla Smits-Nusteling ja Kari Stadigh.

Nokia Siemens Networks

Nokia on globaali johtaja teknologioissa, joiden avulla sekä ihmiset että esineet ovat yhteydessä toisiinsa. Nämä teknologiat ovat yhä merkityksellisempiä verkottuneessa elämässämme, ja Nokia Bell Labsin ja Nokia Technologiesin innovointikyky tuo Nokian eturintamaan niiden kehittämisessä ja lisensoinnissa.

Nokia toimittaa kaikkiin verkkoihin huippuluokan ohjelmistoja, laitteita ja palveluita, joiden avulla se on avainasemassa tukemassa viestintäpalvelujen tarjoajia, viranomaisia ja suuryrityksiä 5G-tekniikan, pilvipalveluiden sekä esineiden internetin lupaustensa lunastamisessa. www.nokia.com

Press releases you might also be interested in

Subscribe for news

The subscribtion service of the PresseBox informs you about press information of a certain topic by your choice at a choosen time. Please enter your email address to receive the email with the press releases.

An error occurred!

Thank you! You will receive a confirmation email within a few minutes.


I want to subscribe to the gratis press mail and have read and accepted the conditions.