Flexibele warmtewisselaars en drukvaten van BITZER

Klanten van BITZER kunnen nu de horizontale vloeistofvaten en watergekoelde condensatoren van BITZER op condensors eigen wensen afstemmen

(PresseBox) ( Sindelfingen, )
BITZER lanceert een eenvoudig bestelsysteem voor klantspecifieke warmtewisselaars en drukvaten (HEXPV). De compressorspecialist produceert al sinds 1954 met veel succes HEXPV-producten.

Klanten kunnen nu beslissen of ze kiezen voor de standaard of op maat gemaakte producten die zijn afgestemd op hun specifieke eisen: Sinds 1 januari kunnen alle horizontale vloeistofvaten en watergekoelde condensors van BITZER op de individuele behoeften van de klant worden afgestemd. Tot vijf productkenmerken kunnen binnen een door BITZER vooraf gedefinieerd bereik worden verplaatst – van de koudemiddelintrede- en uittrede aansluitingen tot de gelaste poten.

Het aanpassen van bepaalde productparameters zoals de positie van de koudemiddelaansluitingen, is in sommige gevallen de enige manier om te voldoen aan de specifieke dimensionale en functionele beperkingen. Andrea Serena, productmanager voor warmtewisselaars en drukvaten bij BITZER, geeft toelichting: "Met ons HEXPV op maat project spelen wij in op de behoefte van onze klanten aan flexibele productoplossingen. We zijn begonnen met horizontale vloeistofvaten en watergekoelde condensors. Andere producten van ons zullen volgen."

Eenvoudig maatwerk beheer en korte leveringstijden
BITZER breidt zijn productassortiment uit met flexibele oplossingen zodat klanten de mogelijkheid hebben om het ontwerp van de aangeschafte producten aan hun wensen aan te passen zonder dat dat gepaard gaat met onnodige complexiteit of een lange leveringstermijn. Klanten hoeven slechts de gewenste nieuwe afmetingen in te vullen op de goedgekeurde tekeningen op de BITZER website en in de binnenkort beschikbare update van de BITZER selectiesoftware. In het vereenvoudigde bestelproces ontvangt de klant vervolgens samen met de orderbevestiging een tekening met de aangepaste afmetingen. Voor de aangepaste producten gelden echter dezelfde leveringstijden als voor de standaard producten.

Meer informatie over watergekoelde condensatoren van BITZER:
https://www.youtube.com/...

Link naar de BITZER software:
https://www.bitzer.de/...

De portfolio van warmtewisselaars en drukvaten van BITZER bestaat uit watergekoelde condensors, vloeistofvaten, olieafscheiders, oliekoelers en geluiddempers.

De BITZER groep is 's werelds grootste onafhankelijke fabrikant van koelcompressoren. BITZER is wereldwijd vertegenwoordigd via distributeurs en productiebedrijven en productievestigingen voor zuiger-, schroef- en scrollcompressoren, warmtewisselaars en drukvaten. In 2016 hebben 3.400 medewerkers een omzet van € 680 miljoen behaald.

Overzicht van afbeeldingen
Afbeeldingen mogen uitsluitend voor redactionele doeleinden worden gebruikt. Ze mogen kosteloos worden gebruikt als de bron wordt vermeld – "Foto: BITZER" – en een gratis kopie van de publicatie aan ons wordt toegezonden. Met uitzondering van het wegsnijden van de achtergrond rondom het hoofdthema is het niet toegestaan om afbeeldingen te wijzigen.
Für die oben stehenden Pressemitteilungen, das angezeigte Event bzw. das Stellenangebot sowie für das angezeigte Bild- und Tonmaterial ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmeninfo bei Klick auf Bild/Meldungstitel oder Firmeninfo rechte Spalte) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber der Pressetexte sowie der angehängten Bild-, Ton- und Informationsmaterialien.
Die Nutzung von hier veröffentlichten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Bei Veröffentlichung senden Sie bitte ein Belegexemplar an service@pressebox.de.