Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 804229

Nuvias Deutschland GmbH Sachsenfeld 2 20097 Hamburg, Germany http://www.nuvias.com/
Contact Ms Annabelle Brown +44 1326 318212
Company logo of Nuvias Deutschland GmbH
Nuvias Deutschland GmbH

A Wick Hill és a Zycko a Private Equity (RPE) által az EMEA régióban létrehozott új, jelentős hozzáadott értékkel bíró disztribútori szolgáltatásokat nyújtó Nuvias Csoport Group része lesz

A Wick Hill és a Zycko a továbbiakban "Wick Hill, a Nuvias group company" és "Zycko, a Nuvias group company" néven folytatja tevékenységét

(PresseBox) (London, )
A Rigby Private Equity (RPE) bejelentette, hogy Nuvias Group (Nuvias Csoport) néven létrehoz egy, az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) egészét kiszolgálni hivatott holding vállalatot, amely az RPE tulajdonában lévő vállalkozásokat fogja össze, és a különleges értéknövelő disztribútori szolgáltatások piacán forradalmian új, jelentős hozzáadott értéket képviselő disztribútori szolgáltatásokat kínál. A Wick Hill és a Zycko a továbbiakban a Nuvias Csoport részeként folytatja tevékenységét

Wick Hill, a Nuvias group company

Zycko, a Nuvias group company

A Nuvias stratégiája

Az RPE célja a Nuvias létrehozásával egy közös stratégia alapján biztosított, egyöntetűen magas színvonalú szolgáltatásaival az egész EMEA térséget kiszolgáló, különleges értéknövelő disztribútori szolgáltatásokat kínáló vállalatcsoport kiépítése. A csoport stratégiai célja az elosztási csatornák átalakítása a különleges értéknövelő disztribútori szolgáltatások bevezetése révén, melyek lehetővé teszik az ellátási láncok tagjai és a szolgáltatói/beszállítói közösség számára, hogy kiemelkedő üzleti értéket képviselő szolgáltatásokat nyújthassanak ügyfeleiknek, és minden eddiginél sikeresebben működtessék az elosztási csatornákat.

A Nuvias folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásokkal, kategóriájukban a legjobbnak számító technológiákkal áll ügyfelei rendelkezésére, lokális hozzáférést biztosítva viszonteladó partnereinek a legjobb nemzetközi szolgáltatásokhoz és megoldásokhoz. A Nuvias helyi feltételeket jól ismerő, tapasztalt szakemberei a csoport összehangolt operációs platformja segítségével rendkívül rugalmas, a legmagasabb hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek. A beszállítók és a különféle üzleti megoldásokat kínáló szolgáltatók számára a Nuvias olyan, a vállalkozások és termékeik összes fejlődési szakaszában gyors növekedést biztosító stratégiákat dolgoz ki, amelyek lehetővé teszik az EMEA régió országaiban a gyors piaci térnyerést.

A Nuvias tevékenységét vezérigazgatóként Paul Eccleston, az RPE vezetője fogja irányítani. Elmondása szerint „az újfajta nemzetközi disztribúciós holding, a Nuvias alapcégei a Zycko és a Wick Hill lesznek. Egy olyan disztribútori szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoportot építünk fel, amely képes lesz kielégíteni az elosztási csatorna gyorsan változó igényeit. A Nuvias már ma is 40 beszállítót és 5000 viszonteladót szolgál ki tizenhárom országban. A következő lépés az EMEA összes főbb területének meghódítása lesz, amelyek mindegyikén azonos, magas színvonalú, következetesen kidolgozott és végrehajtott szolgáltatásokat fogunk kínálni. Ez azt jelenti, hogy minden beszállító és viszonteladó számára a kategóriájukban a legjobb disztribútori szolgáltatások állnak majd rendelkezésre, függetlenül attól, hogy a régió mely országában végzi tevékenységét.”

A Wick Hill és a Zycko

A Wick Hill és a Zycko volt az RPE által elsőként felvásárolt két vállalat, amelyek most a Nuvias Csoport első, magas színvonalú, különleges értéknövelő disztribútori szolgáltatásokat kínáló tagjai lesznek. Mindkét cég erős márkákkal rendelkező, neves és elismert, az ügyfelek tökéletes kiszolgálása iránt elkötelezett üzleti partner. Mindkét cég jelentős hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat és hatékony tanácsadási támogatást kínál, továbbá a legmodernebb megoldásokat, amelyek révén ellátási láncbeli partnerei kedvező árréseket érhetnek el. A Nuvias szintén ezt az üzletfilozófiát vallja, és hasonló alapvető vállalati értékekkel rendelkezik, melyek minden bizonnyal kulcsfontosságúak lesznek a Nuvias további növekedése során.

A beszállítók és viszonteladók szempontjából az eddigi kiszolgálás nem változik, ugyanakkor azonban további, növekedési lehetőségeket biztosító szolgáltatások állnak majd rendelkezésükre. Mind a Wick Hill, mind a Zycko továbbra is működteti meglévő irodáit, melyekben jelenlegi alkalmazottai várják továbbra is az ügyfeleket, és melyeket Ian Kilpatrick, a Wick Hill elnöke és David Galton-Fenzi, a Zycko vezérigazgatója irányít.

Ian Kilpatrick, a Wick Hill Csoport elnöke a következőket nyilatkozta: „Ez izgalmas lépés a Wick Hill és a Zycko növekedését és fejlődését célzó úton. Az, hogy a két cég elkülönült vállalatként működik a Nuvias zászlaja alatt, lehetővé teszi, hogy mindkettő teljes mértékben kiaknázza erősségeit és jó hírét, eközben azonban egységesen lépjen fel és terjeszkedjen az EMEA régióban.”

David Galton-Fenzi, a Zycko vezérigazgatója hozzáfűzte: „Alkalmazottaink, ügyfeleink és beszállító partnereink nagy izgalommal és várakozással tekintenek a Csoport tevékenysége elé, elsősorban azért, mert tudatában vannak annak, hogy a Nuvias létrehozásával további növekedési és fejlődési lehetőségek nyílnak meg előttük. A Zycko és a Wick Hill alkalmazottai számára a Nuvias létrehozása új lehetőségeket jelent, amelyek kiaknázásával az EMEA régióban dolgozók számára biztos, jól tervezhető közép- és hosszú távú karrierépítési lehetőségek kínálkoznak. Ennek, valamint a Csoport várhatóan igen gyors növekedésének fényében a Nuvias minden bizonnyal olyan munkahely lesz, ahol sikeres karrierre számíthatnak a munkavállalók.”

Az új név azt jelzi, hogy a jövőben további, magas hozzáadott értéket képviselő, értéknövelő disztribútori szolgáltatások kerülnek bevezetésre, újabb országokba való belépés révén bővül a cégcsoport földrajzi tevékenységi területe, színesebb lesz a szolgáltatási paletta, és a beszállítók és viszonteladók egyedi igényei még hatékonyabban kerülnek kielégítésre. Ez az oka annak, hogy az eddig elkülönülve működő cégeket egy közös név alatt, egyetlen csoportba vonjuk össze.

A Nuvias Csoport termékportfóliójában megtalálhatóak a hálózatépítési, infrastrukturális, biztonsági, kommunikációs, tárolási, üzletmenet-folytonosságot biztosító, katasztrófaelhárítási, hozzáférési, teljesítménynövelő, monitoring és kezelési szolgáltatások. A csoport forgalma meghaladja a 300 millió USA dollárt. A Nuvias nemrégiben szerződést kötött a Unitrends-zel és a Malwarebytes-szal az EMEA régióbeli disztribútori szolgáltatások biztosításáról. Az első közös Wick Hill/Zycko iroda 2015 januárjában nyílt meg Ausztriában, Bécs városában.

Új igazgatósági tagok kinevezése

Ian Kilpatrick, David Galton-Fenzi, Lee Driscoll, a Zycko értékesítési vezetője, valamint Helge Scherff, a Wick Hill Germany ügyvezető igazgatója egyaránt csatlakozik a Nuvias igazgatóságához.

INFORMÁCIÓ SZERKESZTŐK SZÁMÁRA

Regionális struktúra

Földrajzi elhelyezkedés szempontjából a Nuvias jelenleg három régióban van jelen, és összesen tizenhárom országban működtet irodákat.

Északi régió

Egyesült Királyság, északi régió (Dánia, Finnország, Izland, Norvégia, Svédország és autonóm területeik, azaz Grönland, a Feröer-szigetek és az Aland-szigetek) és a Benelux államok. A régióban tevékenykedő irodákat Lee Driscoll irányítja.

Középső régió

DACH-országok (Németország, Ausztria, Svájc) és Közép-Európa. A régióért Helge Scherff felel.

Déli régió

Franciaország, Ibéria (Spanyolország, Portugália, Andorra, Gibraltár), Olaszország és a Földközi-tenger vidéke. Az ebben a régióban folyó üzleti tevékenységet átmenetileg David Galton-Fenzi irányítja.

SZÖVEG VÉGE

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Website Promotion

Website Promotion
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.