Contact
QR code for the current URL

Story Box-ID: 789344

SWISS KRONO Ungarn Ipar utca 1 4800 Vásárosnamény, Hungary http://www.swisskrono.hu
Contact Mr Seregi Barnabás +36 45 571 105
Company logo of SWISS KRONO Ungarn
SWISS KRONO Ungarn

A magyarországi SWISS KRONO Kft. a CONSTRUMA 2016, a CONSTRUCT Expo 2016 és a SEEBE 2016 szakkiállításon

(PresseBox) (Luzern, )
A SWISS KRONO vásárosnaményi telephelyén jelenleg az első magyar OSB – lap gyár épül. A budapesti CONSTRUMA, a bukaresti CONSTRUCT Expo és a szerbiai SEEBBE szakkiállítás tökéletes helyszín arra, hogy a SWISS KRONO GROUP új márkamegjelenését, a magyar telephely termék innovációit és a gyár építési folyamatának előre menetelét bemutassuk.  

Új márkamegjelenés: INTERSPAN-ból és KRONOPLY -ból SWISS KRONO lesz

A SWISS KRONO GROUP korábbi magyar telephelye Interspan néven volt ismert. Nos, a vállalatcsoport egyes vállalatai közelebb kerülnek egymáshoz, egyesítik a szakértelmüket és közös identitást alakítanak ki. Ehhez hozzátartozik, hogy minden egyes telephely egységes márkamegjelenést használ és a SWISS KRONO név alatt lép fel. Ezért változtatták meg az INTERSPAN Faipari Kft. nevét SWISS KRONO Kft- re.

„ Gyárunk a 2016 nyarára tervezett termelésének megkezdésénél már az új logót, a telephelyeket átfogó nevet és a ’fa legjava’ szlogent fogjuk használni”, mondta Seregi Barnabás, aki Hendrik Hecht-el és Kázmér Szilárddal együtt ügyvezetői pozíciót tölt be. „Ezzel egyértelműen jelezzük a SWISS KRONO GROUP-hoz tartozásunkat”. Az ügyfelek és a partnerek is könnyebben megismerik majd a SWISS KRONO termékeket.

A telephelyek összefonódásával egy közös, még intenzívebb kutatás-fejlesztést ösztönzünk, hogy hatékonyabbak és dinamikusabbak legyünk és egyedi vevői és szervizmegoldásokat valósítsunk meg. A telephelyek kölcsönösen fognak profitálni az új impulzusokból és közösen fejlődnek tovább. Vezérelvünk: „Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan! Az új, egységes márkamegjelenés ahhoz is hozzá fog járulni, hogy a vevők és a partnerek számára még nagyobb biztonságot nyújtsunk azáltal, hogy minden SWISS KRONO ugyanazok a magas szabványkövetelmények érvényesek.     
  • SWISS KRONO Interiors – Bútoripari és belső építészeti termékek
  • SWISS KRONO Building Materials – Építőipari termékek
  • SWISS KRONO Flooring – Padlóburkoló termékek
A magyarországi termékek ennek megfelelően megtalálhatóak a Building Materials (építőipari termékek) területén. Ezzel együtt jár a termékek átnevezése is: KRONOPLY OSB-t mostantól SWISS KRONO OSB-nek hívják.

Termékújdonság: SWISS KRONO OSB/3 bright

A SWISS KRONO OSB/3 bright lapot nagyrészt gyérítésből származó egészséges és friss lombos fa alapanyagból készítjük. A lapok préselése előtt csekély arányban 100 százalékig formaldehid-mentes kötőanyag kerül hozzáadásra. Ezáltal a termék értékei jóval az előírt határértékek alatt maradnak. A SWISS KRONO OSB/3 bright lapot ökológia faipari alapanyagként faszerkezetek építésénél, a csomagoló- és bútoriparban is lehet használni. A DIN EN 13986 szabvány szerint CE-tanúsítvánnyal rendelkező és az EN 300 szabványnak megfelelően gyártott, megfelelő hajlító szilárdsági jellemzőkkel rendelkező SWISS KRONO OSB/3 bright lap alkalmas teherhordó és merevítő célokra belső, vagy az időjárás hatásaitól védett külső területeken is. A ContiFinish®-felületnek köszönhetően a lap nedves területeken történő felhasználásra is alkalmas. Mivel túlnyomó részben lombos fából készül, igen emisszió szegény, ezért érzékeny területeken is felhasználható, pl. óvodákban, kórházakban. Az egyenletes világos felületének köszönhetően a SWISS KRONO OSB/3 bright kiválóan alkalmas látvány és dekorációs célokra, például a belsőépítészetben, vagy akár polcként is.

Felhasználási területek:
  • Falburkolás, tetőhéjalás, mennyezetburkolás
  • Teherhordó mennyezetburkolás
  • Családi és ikerházak építése
  • Ipari faépítmények
  • Víkendházak, kerti házak
  • Fokozott biztonsági intézkedéseket igénylő tetőszerkezetek építése
  • Óvodák, kórházak
  • Padlók, bútorok, belsőépítészet
  • Dekoratív alkalmazás
  • Csomagolások
SWISS KRONO OSB/3 bright három változatban kapható: sima, nútféderes, valamint mindkét oldalán csiszolt lapként. Opcionálisan mindhárom típus válaszható Anti-Slip csúszásmentes felülettel is. Az Anti-Slip felület nagyobb biztonságot nyújt a tetők területén történő alkalmazás során. „Biztosak vagyunk abban, hogy új termékeink speciális előnyükkel és széles körben való alkalmazhatóságuk miatt nagy visszhangra találnak az építészek, kereskedők, feldolgozók és a végfelhasználók körében“, mondta Hendrik Hecht, a magyarországi SWISS KRONO Kft. és a németországi SWISS KRONO GmbH ügyvezetője.

Új gyár épül: Építési napló

Vásárosnaményban 2015 őszétől épül az SWISS KRONO új, SWISS KRONO OSB/3 bright-ot gyártó üzeme. A gyár szívét – a ma technikailag legkorszerűbbnek számító ContiRoll® típusú gyártósort - a német Siempelkamp cég szállítja. „ Az új gyártósor sikeréről abszolút meg vagyok győződve”, mondta Kázmér Szilárd, a magyarországi SWISS KRONO Kft. ügyvezetője. „ Ezzel a préselővel naponta 800 köbméternyi SWISS KRONO OSB/3 bright-ot fogunk legyártani az ügyfeleink számára.

Egy építési naplóban folyamatosan dokumentáljuk a gyár felépülésének fázisait. A www.swisskrono.hu weboldalon az építési naplóban számos kép található meg online. A három kiállításon is betekintést nyerhetünk az építési folyamatokba. Az építési napló nagyformátumú nyomtatott verziója is elérhető a kiválasztott építési folyamatokról szóló szöveges és képanyaggal. A kiállításra látogatók számára így jobban látható, hogy az új gyár hogyan épül fel lépésről lépésre az új modern gyártósorával. 

SWISS KRONO a kiállításokon
  • CONSTRUMA, 2016. 04. 06. – 2016. 04. 10. Budapest: G csarnok/ 304/B
  • CONSTRUCT Expo, 2016. 04. 07. - 2016. 04. 10. Bukarest: Központi csarnok / D201 - D233
  • SEEBBE, 2016. 04. 19. – 2016. 04. 23. Belgrád: 2-es csarnok / 112
Képanyag

A képanyag nyomtatható formában letölthető és szerkesztői környezetben egy mellette lévő képhivatkozással díjmentesen használható.

https://www.dropbox.com/sh/627ivwknv1vzo9p/AAAG7NJ3vmJ7WiewS0CM3HVXa?dl=0

Website Promotion

Website Promotion
The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.
Important note:

Systematic data storage as well as the use of even parts of this database are only permitted with the written consent of unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH.

unn | UNITED NEWS NETWORK GmbH 2002–2024, All rights reserved

The publisher indicated in each case (see company info by clicking on image/title or company info in the right-hand column) is solely responsible for the stories above, the event or job offer shown and for the image and audio material displayed. As a rule, the publisher is also the author of the texts and the attached image, audio and information material. The use of information published here is generally free of charge for personal information and editorial processing. Please clarify any copyright issues with the stated publisher before further use. In case of publication, please send a specimen copy to service@pressebox.de.